Sławek S Napisano 19 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2022 Witam serdecznie 🙂 Zakupiłem wczoraj wzmacniacz Magnat Mr 780 ale przeoczyłem że nie posiada on wyjść na subwofer ani pre-out. Czy istnieje jakiś sposób aby podłączyć do niego subwofer Klipsch R115sw ? Bardzo podoba mi się jego brzmienie a szukałem wzmacniacza stereo od dłuższego czasu (przeżuciłem kilka modeli i ten gra tak jak chciałem) i nie chciał bym go zmieniać 🙂 Może zanieść gdzieś aby ktoś wyprowadził sygnał przed wzmacniaczem ? Dodam jeszcze że jest wyjście ale REC OUT ale jest tam stały poziom sygnału 😞 - może ktoś zna sposub aby to zmienić ? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 19 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2022 Cześć, Niestety ale obawiam się, że nie będzie takiej możliwości. W przypadku Magnata ratowałby Cię subwoofer REL czy Velodyne z wysokopoziomowym wyjściem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 19 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2022 A stosując miniDSP nie da się tego ogarnąć ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 20 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2022 Cześć @Sławek S, Jest opcja podłączenia takiego subwoofera. Skontaktuj się z nami, wytłumaczę co i jak. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts