Sławek S Napisano 19 stycznia 2022 Napisano 19 stycznia 2022 Witam serdecznie 🙂 Zakupiłem wczoraj wzmacniacz Magnat Mr 780 ale przeoczyłem że nie posiada on wyjść na subwofer ani pre-out. Czy istnieje jakiś sposób aby podłączyć do niego subwofer Klipsch R115sw ? Bardzo podoba mi się jego brzmienie a szukałem wzmacniacza stereo od dłuższego czasu (przeżuciłem kilka modeli i ten gra tak jak chciałem) i nie chciał bym go zmieniać 🙂 Może zanieść gdzieś aby ktoś wyprowadził sygnał przed wzmacniaczem ? Dodam jeszcze że jest wyjście ale REC OUT ale jest tam stały poziom sygnału 😞 - może ktoś zna sposub aby to zmienić ? Pozdrawiam Odpisz, cytując
Q21 Napisano 19 stycznia 2022 Napisano 19 stycznia 2022 Cześć, Niestety ale obawiam się, że nie będzie takiej możliwości. W przypadku Magnata ratowałby Cię subwoofer REL czy Velodyne z wysokopoziomowym wyjściem. Odpisz, cytując
Kubakk Napisano 19 stycznia 2022 Napisano 19 stycznia 2022 A stosując miniDSP nie da się tego ogarnąć ? Odpisz, cytując
LBX Systemy Audio Napisano 20 stycznia 2022 Napisano 20 stycznia 2022 Cześć @Sławek S, Jest opcja podłączenia takiego subwoofera. Skontaktuj się z nami, wytłumaczę co i jak. Piotr Odpisz, cytując
Recommended Posts