Yaqb yaqb Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 Dzień dobry czy ktoś słyszał jak to gra? Jaki to charakter dzwięku? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 31 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 Miałem w starym setupie ec25 jako central , ogólnie linia na przetwornikach polyglassowych , z metalowym wysokotonowcem - brzmienie było przyjemne jak na ten budżet Wg mnie lepsze niż jakieś nowe kody , pylony czy inne takie w podobnej kasie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqb yaqb Napisano 31 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2022 Dziekuję zobaczymy co branża powie, a porównanie klipsch f1 do e60, ktoś miał okazję słyszeć oba zestawy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 lutego 2022 Miałem E60. Grało to nieco dziwne, ale to lubiłem. Moim zdaniem chyba F1 mi osobiście sie bardziej podobały. Które na które chcesz wymienić? Bo ja tu nie widze sensu. Jeśli masz Nortridge to na nich graj. Jeśli Synergy to też. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqb yaqb Napisano 1 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 2022 Jeszcze nie mam żadnych, przesiadam się z Polk audio t531, takie modele są blisko mnie dostępne, narazie zbieram informacje :), będzie to grało pod onkyo 686 z magnatem 302a, duża różnica w stosunku do polk? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 lutego 2022 Udostępnij Napisano 2 lutego 2022 Bardzo. To brał bym F1 albo F2 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqb yaqb Napisano 2 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 lutego 2022 F2 ciężko dostępne przynajmniej w mojej okolicy, natomiast F1 już lepiej, jak duża jest różnica pomiędzy nimi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 lutego 2022 F2 graja jednak swobodniej. Nieco bardziej otwarcie. Lepiej. Nie wiem jak teraz ale jeszcze niedawno różnica w cenie była symboliczna. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts