5 zl Napisano 1 lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 lutego 2022 Witam, jestem nowy i nie znam się na nazewnictwie za wszelkie błędy przepraszam. Problem jest taki, iż lewy głośnik nie działa jest to 3w 4ohm, czy mogę w jego miejsce podłączyć jaki kolwiek inny ? A jeśli nie to jaki parametr powinien być taki sam ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 1 lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 lutego 2022 Musisz kupić głośnik o tych samych parametrach co jest zepsuty. O identycznych symbolach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5 zl Napisano 1 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 2022 Jakby co to tu nie chodzi o brzmienie i jakość, tylko o głośność. Jest używany na hali więc wystarczy rzeźby zagłuszał hałas maszyn Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 1 lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 lutego 2022 1 godzinę temu, 1Ender napisał: Musisz kupić głośnik o tych samych parametrach co jest zepsuty. O identycznych symbolach. Ja bym zrobił inaczej, wymontowałbym ten dobry prawy i z niego odczytał patametry, a później taki zamówił. Te "napisy" na zepsutym mogą być niewiarygodne 😂😂😂 Miałem to napisać wcześniej, ale czekałem, który pierwszy da się wkręcić w tę farsę. Czy Ty nie widzisz, że to jakaś farsa i prowokacja? A niby taki inteligentny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts