emil barcelona Napisano 16 lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 lutego 2022 Witam serdecznie. Proszę o pomoc w doborze wzmacniacza. Mój budżet to 800 zł. sprzęt używany, pilot byłby mile widziany ale nie jest priorytetem. Muzyka różnorodna house, trance, disco, pop. Chciałbym żeby wzmacniacz grał dość dynamicznie , szczegółowo i detalicznie... co sądzicie o modelu AX-890 yamacha? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 lutego 2022 Nie wiem czy Yamaha to dobry pomysł. Te kolumny same w sobie graja detalicznie i szczegółowo. Sprawdził bym raczej Denona PMA 860, Harmana, Pioneer A656. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emil barcelona Napisano 16 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 lutego 2022 (edytowany) A z harmana jaki konkretnie model panie Piotrze? Proszę jeszcze jakieś propozycje, poczytam i będę miał łatwiej coś upatrzeć Edytowano 16 lutego 2022 przez emil barcelona Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emil barcelona Napisano 16 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 lutego 2022 3 godziny temu, S4Home napisał: Nie wiem czy Yamaha to dobry pomysł. Te kolumny same w sobie graja detalicznie i szczegółowo. Sprawdził bym raczej Denona PMA 860, Harmana, Pioneer A656. Piotr Jak mogę prosić to jeszcze jakiś model z pilotem by Pan zaproponowal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emil barcelona Napisano 16 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 lutego 2022 5 godzin temu, S4Home napisał: Nie wiem czy Yamaha to dobry pomysł. Te kolumny same w sobie graja detalicznie i szczegółowo. Sprawdził bym raczej Denona PMA 860, Harmana, Pioneer A656. Piotr A model 676 też zagrał by dobrze? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts