leszekk79 Napisano 5 marca 2009 Udostępnij Napisano 5 marca 2009 Jako ze jest to mój pierwszy post chciałbym si przywitac . Przymierzam sie do zakupu wzmacniacza z lat 70 . Przyciagnal moja uwage taki oto model JVC 4VR-1006 .Prosze co sadzicie ile jest taki sprzet wart ? [attachment=1342:1.jpg] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 5 marca 2009 Udostępnij Napisano 5 marca 2009 W budowie wzmacniaczy przez te lata nic się nie zmieniło więc powinien grać nie gorzej a często lepiej niż wiele współczesnych wzmacniaczy ,gdzie do konstrukcji wtrąca się księgowy.Piękna maszyna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukzukzuk Napisano 5 marca 2009 Udostępnij Napisano 5 marca 2009 Hm. Jeśli gra choćby za połowę tego jak wygląda, to miodzio! Bajka!Wieczorem zgaś światło - będzie cudnie świecił! Nie jak współczesne niebieskie, czy fioletowe, rozdrażniające diody. Feeee...Ile ma kosztować?Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 5 marca 2009 Udostępnij Napisano 5 marca 2009 Wygläd fantastyczny. Na ebay usa jest cala armada tego typu sprzetu. Cena 70-90 usd.http://electronics.shop.ebay.com/items/Vin...3QQ_sacatZ14998http://mb.abovenet.de/forum2/showtopic.php?threadid=7273http://www.hifiengine.com/gallery/jvc-4vr-1006.shtml-1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukzukzuk Napisano 5 marca 2009 Udostępnij Napisano 5 marca 2009 Dużo fajnych rzeczy jest w USA i sporo tańszych niż w Europie. Żeby nie był między namio ceanu, byłoby super! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 5 marca 2009 Udostępnij Napisano 5 marca 2009 zukzukzuk - to fakt, ale chyba jasny dla wiekszosci forumowiczöw. Mi bardziej chodzilo o cene. Przerzucam wlasnie strony polskie i niemieckie i nie moge znalezc jekiegokolwiek odnosnika cenowego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 5 marca 2009 Udostępnij Napisano 5 marca 2009 Podejzewam ze znalezienie ceny bedzie graniczyć z cudem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 5 marca 2009 Udostępnij Napisano 5 marca 2009 Jak na wzmacniacz to dużo w nim radia A piękny jest, aż miło pomyśleć o słuchaniu (i patrzeniu) w nocy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 5 marca 2009 Udostępnij Napisano 5 marca 2009 no tak......jak deska rozdzielcza w samochodzie, ale swöj urok ma Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukzukzuk Napisano 5 marca 2009 Udostępnij Napisano 5 marca 2009 Cytat zukzukzuk - to fakt, ale chyba jasny dla wiekszosci forumowiczöw. Mi bardziej chodzilo o cene. Przerzucam wlasnie strony polskie i niemieckie i nie moge znalezc jekiegokolwiek odnosnika cenowego W jakim celu szukasz? Jeżeli za oceanem kosztuje x dolarów, to w większosci przypadków w Europie tyle samo bądź o 25 % euro wiecej... Oczywiście są wyjątki. Co Ci da jak znajdziesz np. jeden egzemlarz? Czy jego cena będzie "średnią"? Przy starym sprzęcie dużo zależy od stanu technicznego i zewnętrznego. Różnice cenowe moga sięgać i 100 procent.Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekk79 Napisano 5 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 marca 2009 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...em=260368615516niestety ktos mnie przebil .... ale mam nadzieke wkrotce cos z tamtych lat fajnego wyrwac Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 5 marca 2009 Udostępnij Napisano 5 marca 2009 leszek ... ile wysyłka do polski ?? sam mam ochote na cd z uk .. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 5 marca 2009 Udostępnij Napisano 5 marca 2009 zukzukzuk - przynajmniej bylby odnosnik: zly stan - tyle, dobry - o tyle wiecej, ale odpowiedz i tak jest juz znana. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekk79 Napisano 5 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 marca 2009 http://cgi.ebay.co.uk/MM-VINTAGE-MARANTZ-S...A1%7C240%3A1318co sadzicie o tym zestawie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukzukzuk Napisano 6 marca 2009 Udostępnij Napisano 6 marca 2009 Cytat zukzukzuk - przynajmniej bylby odnosnik: zly stan - tyle, dobry - o tyle wiecej, ale odpowiedz i tak jest juz znana. Generalnie stan używanych rzeczy jest zawsze dobry. Przynajmniej tak twierdzą sprzedawcy. Tymczasem niekiedy trzeszczy potencjometr, ten i ów przełącznik czy gniazdo nie działa. Ale zawsze dobry . Można również zrobić fotki, na których nic nie widać. Przykładów jest sporo. Czy to Niemiec, czy Anglik można nieźle się "przejechać". Radzę zachować ostrożność. Poza tym, dzisiaj jest zły czas na zakupy zza Odry. Złotówka "cienko" stoi...Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts