Kamil Budziński Napisano 6 marca 2022 Udostępnij Napisano 6 marca 2022 Cześć, Mam pytanie odnośnie zestawu stereo. Czy wzmacniacz Auna AV2-CD608BT podoła głośnikom QUADRAL Ascent 650? Czy macie jakieś inne sugestie odnośnie doboru wzmacniacza do tych głośników? Zależy mi na tym aby wzmacniacz posiadał bluetooth. Z góry dzięki za odpowiedzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 marca 2022 Udostępnij Napisano 7 marca 2022 Ja się przyznam że nie znam tego wzmacniacza. I nie wydaje mi się aby ktoś z tego forum faktycznie go znał. Może jednak inny, bardziej znany , używany wzmacniacz? Denon PMA 560, 860, Harman Kardon, Pioneer 656/676? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Budziński Napisano 7 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 marca 2022 A wzmacniacz Numan Drive jest "w miarę" dobrym wyborem? Zależy mi też na stylistyce Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts