Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Jak w temacie ktos ma może możliwość i ochotę udostępnić VdH  Wind MK2  albo Equilibrium Cello głośnikowe na tygodniowy test ? Albo coś  z wyższych Wireworldow.

Pzdr 

Edytowano przez Dedal75
Napisano

@Rafał SJeśli bym się właśnie nie spłukał z kasy to bym pewnie gdzieś za kaucją wypożyczył  , a tak jestem skazany narazie na kogoś życzliwość i ewentualnie jak coś się spodoba kombinowanie kasy na już 😉 

Ps. A Ty masz cello , co możesz i nich powiedzieć ?

Napisano
9 minut temu, Dedal75 napisał:

Ps. A Ty masz cello , co możesz i nich powiedzieć ?

Wydaje mi się, że niczego nie podbijają ani nie redukują. Nie słyszę sybilantów. Odrobinę jaśniejsze niż Tellurium Q Black II i od wyższego modelu Eq. (Aurora). Znacznie jaśniejsze od Cardasa 101. Dźwięk klarowniejszy niż np. z Chorda Clearwaya, ale chyba o zbliżonej sygnaturze. Myślę, że to może być punkt odniesienia - Cello to taki "lepszy" Clearway. :)

Za mało kabli miałem u siebie, żeby powiedzieć więcej.

• 2 weeks later...
Napisano
1 godzinę temu, Dedal75 napisał:

Nikt na tydzień nie poratuje Cello? 😁

Nie mam innych kabli, więc swoich nie pożyczę, bo musiałbym zrezygnować ze słuchania. :)Zresztą są dość krótkie - 2 razy 2m.
Spróbuj dogadać się z Pawłem Balewskim np. co do obniżenia kaucji. Stali klienci w ogóle pożyczają od niego sprzęt bez kaucji. 2 razy 2.5m kosztuje katalogowo bodaj 1200 zł. 2 razy 3m - 1380. Może dasz radę wypożyczyć za połowę tej sumy. Paweł nie pobiera opłat za samo wypożyczenie - musisz tylko pokryć koszty transportu (realne, bez żadnego zawyżania). Napisz albo zadzwoń do niego, nie wierzę, żeby nie wyszedł naprzeciw prośbie. :)