Damian X Napisano 10 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2022 Witam wszystkich 🙂 Przymierzam się do zakupu kolumn magnat supreme 2002. Przejrzałem już ich trochę i gdzieś najbardziej mi spasowały 🙂. Zastanawiam się teraz nad obsłużeniem ich. Min jestem też w posiadaniu denon dra-435r, który od dłuższego czasu u mnie leży. Przeglądając zestawy w jakich sprzedawane są kolumny wywnioskowałem że on by je uciągnął (chodź mogę się mylić 🤔). Czy jest taka możliwość czy będzie on za słaby? Z góry dzięki za odpowiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2022 Witaj, Jak go masz to go sprawdź. O moc bym się nie bał. Stare sprzetu byly wydajne. Więc nawet jego 50W będzie ok. Bardziej szukał bym wzmacniacza o otwartym jaśniejszym brzmieniu który do tych kolumn bardziej spasuje. Ale skoro wzmacniacz masz to podłączaj. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts