Gumowe Ucho Napisano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2022 Nie chcąc robić nowego remontu tuż po remoncie, czy ktoś pomyślał o tym, żeby stworzyć jakiś stojak, który jak wielka lampa biurowa by stał za kanapą i umieścił głośniki atmosowe nad naszymi głowami? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2022 Powieś je na ścianie jak pod Auro 3D . Pod kątem 30' Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2022 nie słyszałem o tym. Atmos jest na suficie więc to by musiał być stojak który powoduje że takowe kolumny wisza nad Tobą? No komicznie by to wyglądało raczej. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumowe Ucho Napisano 14 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2022 5 godzin temu, S4Home napisał: nie słyszałem o tym. Atmos jest na suficie więc to by musiał być stojak który powoduje że takowe kolumny wisza nad Tobą? No komicznie by to wyglądało raczej. Piotr Właśnie o czymś takim myślałem! Tak jak niektóre takie lampy dizajnerskie... chociaż żeby to nie wyglądało idiotycznie trzeba by się nagłowić. Inny superpomysł to zamiast "atmos-enabled", wycelować w sufit satelitki, które byłyby zamontowane na jakimś stelażu jako "plecak" telewizora do niewykorzystanego miejsca montażu na ścianę (TV stoi na nóżkach). Bo nie chcę kłaść na kolumnach L/R. Albo nie zrobić nic z tego, nie zmieniać amplitunera i cieszyć się dobrym 5.1. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2022 21 godzin temu, Gumowe Ucho napisał: Właśnie o czymś takim myślałem! Tak jak niektóre takie lampy dizajnerskie... chociaż żeby to nie wyglądało idiotycznie trzeba by się nagłowić. Jak by obok były jeszcze take lampy. Kurcze powiem tak. Nie moge sobie tego wyobrazić ale już nie raz kreatywnośc klientów mnie zaskoczyła Więc nie mówię NIE 21 godzin temu, Gumowe Ucho napisał: Inny superpomysł to zamiast "atmos-enabled", wycelować w sufit satelitki, które byłyby zamontowane na jakimś stelażu jako "plecak" telewizora do niewykorzystanego miejsca montażu na ścianę (TV stoi na nóżkach). Bo nie chcę kłaść na kolumnach L/R. No tylko to nie gra jak powinno. To byś musiał testować przed finalnymi zakupami/zmianami. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts