polyken polyken Napisano 27 kwietnia 2022 Napisano 27 kwietnia 2022 Cześć, zakupiłem słuchawki DT 990 edition 32ohm i teraz chciałbym dokupić wzmacniacz słuchawkowy, muzyki słucham z laptopa, okazjonalnie ze smartfona, także zależałoby mi na sprzęcie, który mogę zasilić bez usb (np. po usb z powerbanka gdy używam smartfona). Chciałbym się zmieścić w okolicach 600zł. Pozdrawiam Odpisz, cytując
rms.pl Napisano 28 kwietnia 2022 Napisano 28 kwietnia 2022 Trochę ponad budżet, ale moim zdaniem do tych słuchawek pasuje wzmacniacza iFi Audio hip-dac2 z wbudowanym akumulatorem, więc nie musisz się martwić o zasilanie. Dobrze łączy się z nimi, ponieważ lekko ociepla całe brzmienie i góra pasma jest odtwarzana płynnie i łagodnie. W modelu 990 góra potrafi czasem zakłóć w uszy, a ten wzmacniacz odtwarza wysokie tony płynnie i łagodnie, co ją trochę uspokoi, a brzmienie hip-dac2 ogólnie delikatnie ociepla dźwięk. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 23 maja 2022 Napisano 23 maja 2022 Dnia 27.04.2022 o 22:10, polyken polyken napisał: Cześć, zakupiłem słuchawki DT 990 edition 32ohm i teraz chciałbym dokupić wzmacniacz słuchawkowy, muzyki słucham z laptopa, okazjonalnie ze smartfona, także zależałoby mi na sprzęcie, który mogę zasilić bez usb (np. po usb z powerbanka gdy używam smartfona). Chciałbym się zmieścić w okolicach 600zł. Pozdrawiam Do trudniejszych słuchawek polecamy wydajniejsze zabaweczki, jak Audioquest Dragonfly RED. Nie wiem czy słuchałeś, ale to wydajny amp słuchawkowy, o sporej mocy (2.1V) Odpisz, cytując
Recommended Posts