pjetal Napisano 6 maja 2022 Udostępnij Napisano 6 maja 2022 Cześć, nie jestem audiofilem ale od jakiegoś czasu nie podoba mi się dźwięk wydobywający się z moich kolumn. Połączenie mam PC - Kino domowe KODA DRA-660 - kolumny KODA+subwoofer. Ale właśnie mam podejrzenie że jakoś dźwięku kiepska przez ręcznie lutowany kabel minijack-2xRCA. Chcę znaleźć w miarę dobrej jakości kabel do 100-150zł, natknałęm się na coś takiego: Sonero S-AC600-030 Ale nigdzie nie mogę w necie się doszukać rzetelnych opinii tejże firmy. Podpowie ktoś coś ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 Myślę że jeśli użyjesz taki kabelek https://pl.aliexpress.com/item/1005003651790906.html , to na sprzęcie który masz nie odczujesz różnicy pomiędzy nim i wspomnianym przez Ciebie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts