Mariusz Kawicz Napisano 8 maja 2022 Udostępnij Napisano 8 maja 2022 Panowie pomocy. Jaki wzmacniacz ? Kolumny QUADRAL SHOGUN PHONOLOGUE GOLD sopran wstęgi. Pokój 20m². Cd i gramofon. Jaki wzmacniacz ? Myślałem o Denon 860 lub 1060,arcam a80 lub nad 326bee. Mała miejscowość i brak możliwości odsłuchu. Sugeruję się tylko opiniami i recenzjami. Finanse ograniczone Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 maja 2022 Udostępnij Napisano 9 maja 2022 No to zdecydowanie Denon PMA 1060. Dobra sprawdzona konstrukcja. Mimo że to stary model albo właśnie dlatego jego serwis także jest stosunkowo prosty. Zdecydowanie polecam także w połączeniu z Quadralami. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Kawicz Napisano 9 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 maja 2022 Zapomniałem dodać,że chciał bym na nim słuchać rocka,trochę metalu,pop lat 80. A może jakaś jeszcze konstrukcja do 800 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Kawicz Napisano 17 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 maja 2022 Tak jak podpowiedział mi pan Piotr,kupiłem PMA 1060. Jak dla nowicjusza rewelacja. Dziękuję panu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 maja 2022 Udostępnij Napisano 18 maja 2022 Bez Pan i nie ma sprawy. Oby służył kolejne długie lata Pozdrawiam Piotr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts