Kuba K Napisano 12 maja 2022 Napisano 12 maja 2022 Cześć wszystkim Mam problem z podłączeniem starszego sytemu audio pioneer dvd Receiver XV-DV424 do telewizora Philips 47PFL7642D/12. Wszystko jest podłączone, próbowałem dużo różnych kombinacji, na dekoderze na opcji TY LINE1 I LINE2. Załączam jak to wszystko wygląda. Kiedyś bez zarzutu grało ale chyba przy zmianie dekodera coś ktoś pomieszał i już nie działa. Sam system audio działa (radio i dvd). Z góry dziękuję za wszelką pomoc 16 minut temu, Kuba K napisał: Cześć wszystkim Mam problem z podłączeniem starszego sytemu audio pioneer dvd Receiver XV-DV424 do telewizora Philips 47PFL7642D/12. Wszystko jest podłączone, próbowałem dużo różnych kombinacji, na dekoderze na opcji TY LINE1 I LINE2. Załączam jak to wszystko wygląda. Kiedyś bez zarzutu grało ale chyba przy zmianie dekodera coś ktoś pomieszał i już nie działa. Sam system audio działa (radio i dvd). Z góry dziękuję za wszelką pomoc Odpisz, cytując
LBX Systemy Audio Napisano 13 maja 2022 Napisano 13 maja 2022 Cześć @Kuba K, Ze zdjęć wynika, że w amplitunerze masz źle podłączone kable od audio (czerwony i biały). Powinien on być wpięty w złącze Audio IN a nie OUT. Piotr 1 Odpisz, cytując
S4Home Napisano 13 maja 2022 Napisano 13 maja 2022 A telewizor to podłącz w ogóle optykiem. Masz tam gniazdo OPTICAL IN Wróć! Nie wiem czy ten TV ma optyka. Jeśli nie to Eurozłącze w TV do Audio in analogowego w tym tworze. Piotr 1 Odpisz, cytując
Kuba K Napisano 13 maja 2022 Autor Napisano 13 maja 2022 Dzięki spróbuję i zobaczymy czy zadziała, i jak wszystko podłączone to w "dekoderze" na TV czy line 1 czy 2 Odpisz, cytując
LBX Systemy Audio Napisano 13 maja 2022 Napisano 13 maja 2022 Wepnij w TV IN. Powinno zadziałać. Piotr Odpisz, cytując
Recommended Posts