BlaBla Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @maciek72 na pewno się zjawimy choć wątpię czy w najsilniejszym składzie 😂. Ciekawią mnie Menuety, a zacząłem poważnie rozważać dokupienie pary małych monitorków, które mogę ładnie upchnąć w narożniki powyżej Rubiconów. Mam tam nawet miejsce przygotowane. Warunek jest taki, że głośniczki nie tylko muszą dać radę wciśnięte na półkę w narożnikach ale wręcz, by producent sugerował nawet takie ustawienie... Menuety spełniają te warunki, choć konkurencję mają może nieliczną ale poważną. No ale to raczej nie w tym roku, chyba że np ktoś z forum będzie akurat chciał się pozbyć swoich w dobrej cenie....😉. Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Mogę wysłać na testy. Tylko słowo i lecą. W Poznaniu będziemy 15-18 kwietnia . Wtedy je odbiorę Jestem bardzo ciekaw jaka różnica jest między SE , a standardowym Menuet Odpisz, cytując
Recommended Posts