duzy213 Napisano 10 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2022 witam , mam mały irytujący problem którego nie mogę ogarnąć , mianowicie mam podłączony tv lg oled cx3 z onkyo nr 616 kablem hdmi , problem polega na tym że jak chcę słuchać samej muzy np spotify to przy wyłączeniu tv wyłącza mi amplituner... , pomoże ktoś jak to ogarnąć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duzy213 Napisano 11 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 czerwca 2022 pomoże ktoś?? , jak to zrobić żeby tv nie wyłączał mi amplitunera... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 11 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2022 Może spróbuj wyłączyć sterowanie HDMI. Ale wtedy będziesz musiał ręcznie włączać amplituner bo nie włączy się razem z TV. Przynajmniej w teorii bo ARC bywa bardzo kapryśne 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts