Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Szanowni Panowie. Zdecyduje sie na Indiana Line tesli 561 bo wedlug opisu najbardziej dzwiek mi pasuje. NIE MAM JAK ICH ODSLUCHAC ( zjezdzilem najblizsze miasto 34 km od miejsca moejgo zamieszkania wzdluz i wszerz i nie ma mozliwosci kupna a co dopiero odsluchania xD) , najzwyczajniej w swiecie :( Mysle do tego wzmaciacz dac Loxije A30 albo sabaj a4. Co sadzicie ? Nie chce monitow bo juz mialem edifier 2750 i to nie dla mnie. Mam ochote na podlogowki . 

Edytowano przez spartan5213
Napisano (edytowany)
2 godziny temu, spartan5213 napisał:

Szanowni Panowie. Zdecyduje sie na Indiana Line tesli 561 bo wedlug opisu najbardziej dzwiek mi pasuje. NIE MAM JAK ICH ODSLUCHAC ( zjezdzilem najblizsze miasto 34 km od miejsca moejgo zamieszkania wzdluz i wszerz i nie ma mozliwosci kupna a co dopiero odsluchania xD) , najzwyczajniej w swiecie :(

Pisales wczesniej, ze masz 80km do miejsca, gdzie moglbys cos odsluchac, nie sadzisz, ze warto poswiecic ten czas i wiedziec, w ktorym kierunku isc, niz sugerowac sie recenzjami? Wczesniej pisales o zlych opiniach serii Pearl Pylona, a takie rzadko akurat sie zdarzaja, wiec to takie naciagane wybieranie :) Zalatw wolny dzien i porownaj kilka zestawow, dasz sobie odpowiedz na sporo pytan :)

A ulokowanie bassreflexu to troche mit (jego wplyw), najlepszym przykladem wspomniane Pearle 25 i 27, wg mnie duzo lepiej zachowuja sie 25, gdzie jest z tylu, do tego maja jeden przetwornik mniej, to nic nie znaczy. Musisz sluchac i porownywac :)

Edytowano przez no_i_fajnie