Grizzly Napisano 21 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 września 2022 Cześć, Chciałbym odświeżyć temat bo chciałbym wszystko spróbować podłączyć. Mianowicie chciałbym do wzmacniacza CA Cxa80 podpiąć tv, konsole oraz dekoder. Na wspomnianym extractorze mam chyba tylko jedno wyjścia HDMI - czy to oznacza ze chcąc przełączyć z konsoli na dekoder musze odpinać konsole o podłączać dekoder? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 21 września 2022 Udostępnij Napisano 21 września 2022 (edytowany) Wszystko korzysta z TV. Najprościej optykiem lub koaksjalem do daca we wzmacniaczu z TV. Pozdrawiam Edytowano 21 września 2022 przez 1Ender 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 września 2022 Udostępnij Napisano 22 września 2022 10 godzin temu, Grizzly napisał: Cześć, Chciałbym odświeżyć temat bo chciałbym wszystko spróbować podłączyć. Mianowicie chciałbym do wzmacniacza CA Cxa80 podpiąć tv, konsole oraz dekoder. Na wspomnianym extractorze mam chyba tylko jedno wyjścia HDMI - czy to oznacza ze chcąc przełączyć z konsoli na dekoder musze odpinać konsole o podłączać dekoder? To urządzenia ktore i tak dają dzwiek do kompletu do obrazu. Więc podłącz HDMI z TV a z TV wyjdż dźwiękiem do wzmacniacza. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 22 września 2022 Udostępnij Napisano 22 września 2022 Tak, poza tym będzie brak opóźnień między dźwiękiem a obrazem. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzly Napisano 23 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 września 2022 Takie połączenie byłoby super ale czy wtedy mam dźwięk dla każdego urządzenia ? Tzn czy zbox będzie szedł przez wzmacniacz i dekoder również? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balmrmartin Napisano 25 września 2022 Udostępnij Napisano 25 września 2022 W takim przypadku jesteś w stanie posłuchać więcej wzmacniaczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts