Piotr Sonido Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 No i super że się udało. Jest szansa że u nich też nic nie wymieniano Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knoxs Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: No i super że się udało. Jest szansa że u nich też nic nie wymieniano Piotr Być może, dla mnie najważniejsze, że od aktualizacji nie mam problemu i się nie wkurzam już na odtwarzacz jak będzie problem to będę ponownie zły 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 Wygląda że już nie będzie. Na tyle osób to już by wyszło. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knoxs Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 6 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Wygląda że już nie będzie. Na tyle osób to już by wyszło. Piotr ja się tam tylko ciesze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 31 października 2022 Udostępnij Napisano 31 października 2022 Dnia 28.10.2022 o 14:00, Knoxs napisał: ja się tam tylko ciesze No wierze Wytrzymałeś. nie oddałeś i się doczekałeś. Ja bym już dawno to oddał. Piotr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knoxs Napisano 31 października 2022 Udostępnij Napisano 31 października 2022 7 godzin temu, Piotr Sonido napisał: No wierze Wytrzymałeś. nie oddałeś i się doczekałeś. Ja bym już dawno to oddał. Piotr raz był w serwisie, ale juz byłem bliski oddania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 31 października 2022 Udostępnij Napisano 31 października 2022 to weź i oddaj...na olx jest tysiączka za 2700 zł ,oraz dwutysiączka od pierwszego własciciela w stanie gabinetowym za tysiące 3 chyba warto dopłacić te 900 zł.... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knoxs Napisano 1 listopada 2022 Udostępnij Napisano 1 listopada 2022 Dnia 31.10.2022 o 14:19, terracan1929 napisał: to weź i oddaj...na olx jest tysiączka za 2700 zł ,oraz dwutysiączka od pierwszego własciciela w stanie gabinetowym za tysiące 3 chyba warto dopłacić te 900 zł.... Ale po co jak sprawa już załatwiona. Czasem warto poczytać wszystkie komentarze proszę Pana Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 1 listopada 2022 Udostępnij Napisano 1 listopada 2022 @Knoxs przeczytałem komentarze .wiem ,że sprawa załatwiona. Ale jeśli nosiłeś się z zamiarem zwrotu to doradzam.............zwróć.................dopłać i miej sprzęt kilka klas lepszy.......na którym nie stracisz......a możesz zyskać...jeśli zdecydowałbyś się kiedyś na sprzedaż. Tak tylko mówię,...może dlatego,że pomimo iż od dawna nie słucham płyt cd to .....zastanawiam się czy tego cd-ka nie kupić To wnętrze cd-s2000 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knoxs Napisano 1 listopada 2022 Udostępnij Napisano 1 listopada 2022 17 minut temu, terracan1929 napisał: @Knoxs przeczytałem komentarze .wiem ,że sprawa załatwiona. Ale jeśli nosiłeś się z zamiarem zwrotu to doradzam.............zwróć.................dopłać i miej sprzęt kilka klas lepszy.......na którym nie stracisz......a możesz zyskać...jeśli zdecydowałbyś się kiedyś na sprzedaż. Tak tylko mówię,...może dlatego,że pomimo iż od dawna nie słucham płyt cd to .....zastanawiam się czy tego cd-ka nie kupić To wnętrze cd-s2000 Bardzo ładnie wyglada w środku chwilowo pozostanę przy swoim ale pewnie za jakiś czas sprzedam o poszukam czegoś lepszego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 listopada 2022 Udostępnij Napisano 2 listopada 2022 Dnia 31.10.2022 o 14:13, Knoxs napisał: raz był w serwisie, ale juz byłem bliski oddania Hehehe. No to Ci się trafiło Teraz pewnie gorzej ze zwrotem, bo już działa. No i albo go zostaw albo faktycznie oddaj teraz. Bo za jakiś czas to za wiele za niego nie weźmiesz. Tu kolega terracan ma racje. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knoxs Napisano 2 listopada 2022 Udostępnij Napisano 2 listopada 2022 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Hehehe. No to Ci się trafiło Teraz pewnie gorzej ze zwrotem, bo już działa. No i albo go zostaw albo faktycznie oddaj teraz. Bo za jakiś czas to za wiele za niego nie weźmiesz. Tu kolega terracan ma racje. Piotr chwilowo zostaję przy tym sprzecie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 3 listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 listopada 2022 No to nie chwilowo To już go zostaw na lata 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knoxs Napisano 13 listopada 2022 Udostępnij Napisano 13 listopada 2022 Jak tam wasze odsłuchy koledzy?? Ja właśnie przed chwilą myślałem, że słyszę niebezpieczny dźwięk znów. To by chyba było kuriozum, Że po miesiącu spokoju znów coś się stało 🥹 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 listopada 2022 Udostępnij Napisano 14 listopada 2022 Myslałeś że słyszałeś czy słyszałeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierogan Napisano 16 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2022 Dnia 13.11.2022 o 22:47, Knoxs napisał: Jak tam wasze odsłuchy koledzy?? Ja właśnie przed chwilą myślałem, że słyszę niebezpieczny dźwięk znów. To by chyba było kuriozum, Że po miesiącu spokoju znów coś się stało 🥹 Też to słyszałem na jednej płycie (najgorsze wspomnienia wróciły 😬). Zaraz wszedłem na stronę z aktualizacją , i wczoraj (15.12 ) dodali nową łatkę 1.53. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 Przykro to słyszeć i wygląda to jak łatanie dziur w drogach. Coś naprawią na jakiś czas ( lub nie ), a później znowu to samo. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 Panowie, Często się zdarza, że poprawia się działanie sprzętu aktualizacją. Cieszmy się, że ten niedrogi kompakt jest cały czas wspierany, bo niektórzy producenci mają swoje pomyłki głęboko w....i zostawiają klienta w ...ie:( Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jirkash Napisano 18 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2022 Yamaha bardzo dba o swoje produkty i poprawia wszelkie błędy. Nie wahaj się i aktualizuj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacieQ Napisano 18 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2022 21 godzin temu, lysyrafal napisał: Przykro to słyszeć i wygląda to jak łatanie dziur w drogach. Coś naprawią na jakiś czas ( lub nie ), a później znowu to samo. Dokładnie tak to wygląda ...w przypadku tego CD-ka Yamaha dała totalnie dupska 🤦♂️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jirkash Napisano 18 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2022 Nic się nie dzieje, jest problem i Yamaha go naprawia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 18 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2022 16 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Często się zdarza, że poprawia się działanie sprzętu aktualizacją. Równie często zdarza się, że aktualizacje psują działanie elektroniki. Sprzęt powinien działać niezawodnie bez względu na aktualizację. Dziwnie to wygląda, iż klient kupując nowy sprzęt jest zdany na łaskę producenta. Podsumowując, wygląda to tak, jakby na samym starcie kupował zepsute urządzenie. 58 minut temu, Aprox napisał: Dokładnie tak to wygląda ...w przypadku tego CD-ka Yamaha dała totalnie dupska 🤦♂️ Ja miałem dwa CD z serii 300 ( wspominałem wcześniej w temacie ) i też ich dobrze nie wspominam. Ogólnie działanie sprzętu pozostawiało wiele do życzenia i dodatkowo słaby laser. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nec450v Napisano 18 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2022 4 minuty temu, lysyrafal napisał: Równie często zdarza się, że aktualizacje psują działanie elektroniki. Sprzęt powinien działać niezawodnie bez względu na aktualizację. Dziwnie to wygląda, iż klient kupując nowy sprzęt jest zdany na łaskę producenta. Podsumowując, wygląda to tak, jakby na samym starcie kupował zepsute urządzenie. Był przypadek jak aktualizacja amplitunera zablokowała dostęp do jakiegoś serwisu ze streamingiem 😉 a co do tego Cd to już nie mam sił... w życiu był nie pomyślał że takie urządzenia się aktualizuje a tak w ogóle to jest technologia z tamtego wieku. Nawet bliźniaczy model tzn. odgrzany kotlet Cd-300 nie sprawiał problemów. Pomyśleć że odtwarzacze w samochodach dają radę - walczą z minusową temperaturą czy gorącem, ogromną wilgocią czy dziurami na drogach i dalej działają... a kosztują 5x mniej a tymczasem ja do swojej cd-303 boje się wsadzić płytę z jedną rysą bo być może laser przeskoczy 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacieQ Napisano 18 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2022 20 minut temu, jirkash napisał: Nic się nie dzieje, jest problem i Yamaha go naprawia. No jak się nic nie dzieje jak się dzieje 🤦♂️. Yamaha dała ciała i chwała jej za to że coś od czasu do czasu próbuje z tym zrobić by wyjść jakoś z twarzą z tej niewygodnej wizerunkowo sytuacji - ale mleko się już rozlało i szkoda mi tylko nabywców którzy nigdy nie wiedzą jaka niespodzianka ich czeka przy kolejnym włączeniu urządzenia a w przypadku wystąpienia kolejnych "krzaków" ile będą musieli czekać na kolejną łatkę o ile w ogóle się pojawi. 15 minut temu, lysyrafal napisał: Równie często zdarza się, że aktualizacje psują działanie elektroniki. Sprzęt powinien działać niezawodnie bez względu na aktualizację. Dziwnie to wygląda, iż klient kupując nowy sprzęt jest zdany na łaskę producenta. Podsumowując, wygląda to tak, jakby na samym starcie kupował zepsute urządzenie. Dokładnie ...i mam wrażenie że Yamaha nie znalazła na dzień dzisiejszy skutecznego lekarstwa na bolączkę tego CD-ka a jedynie krótkotrwałe środki przeciwbólowe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 18 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2022 2 minuty temu, nec450v napisał: Nawet bliźniaczy model tzn. odgrzany kotlet Cd-300 nie sprawiał problemów. A ja właśnie w tym modelu miałem problemy z niektórymi płytami i wcale nie były porysowane, a dodatkowo problem z szufladą. W następnym odtwarzaczu CD-N301 miałem problemy z zasilaniem ( tak stwierdził serwis, ale uporał się z tym ) i też miał problemy z niektórymi płytami, aby je odtworzyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts