Piotr Sonido Napisano 2 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2022 22 godziny temu, maciek72 napisał: Możesz zrobić wyceny na SVS Prime - gloss 10 szt plus centralny AE 100 10 szt plus centralny Jakie uchwyty polecasz ? Miłego dnia Maciej Ja nie mogę bo nie jestem sklepem. Ale zapytaj Q21, Nautilus 2 albo krakowski Audiotrend. Sklepów jest wiele. Powysyłaj zapytania. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 6 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2022 (edytowany) Które z wymienionych głośników brać pod uwagę do Denona 6700 pod KD / stereo W kolejnosci od 1 do ... , 1 - najlepsze Focal EVO B&W M1 Kef 3001 se Q Acoustics 7000 Dali Fazon LCR x 3 i 7 Fazon SAT SVS Prime SAT Same głośniki bez suba , 10 szt Edytowano 6 sierpnia 2022 przez maciek72 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 8 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2022 Każdy zrobi zapewne swój ranking ale mój 1. AE 100 2. SVS / Monitor audio Bronze 50 3. Dali Fazon / QAcustic / Bowers Do Focal Evo nie jestem jakoś przywiązany może to prywatne odczucia. KEFy zagraja najbardziej spokojnie. Trzeba lubic takie granie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 8 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2022 (edytowany) W AE 100 nie przejdzie głębokość Już SVS są na granicy estetyki salonu W Monitor Audio nie mój wydokototowy odcień Edytowano 8 sierpnia 2022 przez maciek72 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2022 Jak dla mnie pierwsza trójka wyglądała by następująco: 1. Dali 2. Focal 3. KEF/ Q Acoustics Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 8 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2022 Jak sądzicie , poczuję ogromny przeskok w jakości w stosunku do moich Tannoy Hts 101 XP ? W sumie nie mam im wiele do zarzucenia , wszystko zależy od realizacji nagrania . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2022 No właśnie moim zdaniem nie. Dali to ten sam poziom. Nawet barwa dzwieku będzie zbliżona. W przypadku KEF zapewne podobnie. QA i Focal dadzą nieco jaśniejsze brzmenie. SVS w takim razie zostają jako te top. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 9 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2022 Zaczytana opinia , że SVS Prime nie bardzo spisują się w stero Chyba moje poszukiwania jak się zaczęły , tak się skończyły 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 W zestawieniu masz Dali Fazon LCR jako fronty i center, więc jest to zupełnie inna kolumna i różnica będzie jak najbardziej. Co innego gdybyś bazował na wyłącznie Dali Fazon SAT. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts