Aleksander7 Napisano 25 lipca 2022 Udostępnij Napisano 25 lipca 2022 Witam Wszystkich, to mój pierwszy moment na tym forum i na dzień dobry mam jedną krótką sprawę: V14 dpl, V14 dpl-rf i V1000dpl co można o nich ciekawego powiedzieć. Piszę do Was jako znawców, bo wygląda, że tylko tu mogę otrzymać konkretne wiadomości na ten temat. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 25 lipca 2022 Udostępnij Napisano 25 lipca 2022 Hej Niestety to są typowe schyłkowe konstrukcje Grundig już wzorowane na projektach Sanyo i oparte na końcówkach scalonych STK. Dźwiękowo nic specjalnego także nie polecam no chyba ze jako takiego słuchania bez polotu… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander7 Napisano 27 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 lipca 2022 Czyli godne uwagi z serii fine arts to V3 i V4 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts