Hani Ball Napisano 30 lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 lipca 2022 (edytowany) Witam jak w temacie szukam daca lub wzmacniacza choć kieruje się ku temu pierwszemu do słuchawek hyperx cloud alpha zależy mi na fajnej jakości dźwięków w muzyce filmach oraz grach jednak bez 7.1 ani 5.1 chyba że na prawdę coś dobrego w gry jakie aktualnie gram to w gta sa w żadne fpsy nie gram w predzej coś jak ac unity lub wd legion aktualnie posiadam sound blasterx g6 jednak zwracam to z powodu problemów z sprzętem oraz nie wykorzystanie pełnych możliwości musi to być zewnętrzne urządzenie i tak coś do max 300 zł dodatkowo zależy mi abym nie musial podlaczać adaptera aby dzialał mikrofon tylko sam kabel słuchawkowy Edytowano 30 lipca 2022 przez Hani Ball Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hani Ball Napisano 30 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 lipca 2022 (edytowany) Zapomniałem dopisać jakiej słucham muzyki ogólnie to jako tako nie słucham muzyki ale lubie słuchać sobie radia z piosenkami lat 80 oraz to co w grze mam oraz nie które kawałki z anime Mój system to windows 11 Edytowano 30 lipca 2022 przez Hani Ball Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hani Ball Napisano 30 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 lipca 2022 (edytowany) Delete Edytowano 30 lipca 2022 przez Hani Ball Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hani Ball Napisano 31 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 lipca 2022 Znalazlem takie coś Axagon SOUNDbox (ADA-71) czy jak podłącze jacka od sluchawek to bedzie dzialał też mimrofon czy potrzeba adaptera? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2022 Cześć, Niestety wybór jest mocno ograniczony i jeśli chciałbyś coś sprawdzonego to polecałbym spojrzeć na Fiio E10K-TC, które znajdziesz u nas. Z napędzeniem HyperX nie będzie najmniejszego problemu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts