Tenfilip Napisano 24 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2022 1 minutę temu, Adi777 napisał: Ja? JBL z serii Pro. czy cos innego? Bo prawde mowiac chyba JBL i Pro to sie pojawia w roznych kontekstach. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2022 (edytowany) 4 minuty temu, Tenfilip napisał: czy cos innego? Tak. Właśnie takie 😁 Jaja sobie robisz? 🤣 https://jblpro.com/en Edytowano 24 sierpnia 2022 przez Adi777 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 24 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2022 1 minutę temu, Adi777 napisał: Tak. Właśnie takie 😁 Jaja sobie robisz? 🤣 https://jblpro.com/en Nie, nie robie, po prostu chcialem pokazac, ze rozne rzeczy maja i niestety nawet gowienka nazywaja pro:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2022 Przed chwilą, Tenfilip napisał: Nie, nie robie, po prostu chcialem pokazac, ze rozne rzeczy maja i niestety nawet gowienka nazywaja pro:) Wiem 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 24 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2022 Ja mysle o JBL Bar 5.1 wzlgednie 9.1 jak sie uda, ale te nowsze, bo starsze jakos mniej udane ponoc 2 minuty temu, Adi777 napisał: Wiem 😉 To dobrze A co chcesz uzyc jako procesor kina domego, zeby sygnal doprowadzic do tych kolumn? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2022 Swoją drogą, jak to możliwe, że w kolumnie mającej woofer 15 cali i schodzącej do 20 Hz może być za mało basu? Co to znaczy za mało basu? Za mało basu względem czego? 7 minut temu, Tenfilip napisał: To dobrze A co chcesz uzyc jako procesor kina domego, zeby sygnal doprowadzic do tych kolumn? Jakiś procek, ale jaki, to nie wiem jeszcze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 24 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2022 26 minut temu, Adi777 napisał: Swoją drogą, jak to możliwe, że w kolumnie mającej woofer 15 cali i schodzącej do 20 Hz może być za mało basu? Co to znaczy za mało basu? Za mało basu względem czego? O jakiej kolumnie Ty mowisz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2022 Przed chwilą, Tenfilip napisał: O jakiej kolumnie Ty mowisz? https://jblpro.com/products/m2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 24 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2022 8 godzin temu, Adi777 napisał: https://jblpro.com/products/m2 No prawde mowiac, nie wiem, czemu mialo by to nie miec basu. A czemu pytasz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2022 Przy -3Db nawet 20 Hz nieźle. Ale wróćmy do watku. Z tymi soundbarami JBL to uważaj bo tu swego czasu było sporo tematów że coś ludziom nie działało. Ale faktycznie juz jakiś czas nie widze takich tematów. Albo mniejsza sprzedaz albo problem rozwiązany? Nie wiem, ale poszukaj. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 25 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2022 5 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Przy -3Db nawet 20 Hz nieźle. Ale wróćmy do watku. Z tymi soundbarami JBL to uważaj bo tu swego czasu było sporo tematów że coś ludziom nie działało. Ale faktycznie juz jakiś czas nie widze takich tematów. Albo mniejsza sprzedaz albo problem rozwiązany? Nie wiem, ale poszukaj. Piotr Jest problem z tym, ze sa dwie (jak nie wiecej) generacje, i trzeba uwazac ktore sie kupuje. Chyba te nowsze sa duzo lepsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2022 Jak mówię nie wiem. Nie śledzę. Nie jestem na tak z tymi produktami. Może kiedyś Tylko przed zakupem poszukaj w sieci na polskich i zagranicznych stronach czy akurat w tym modelu coś jest czy już nie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 26 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2022 9 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Jak mówię nie wiem. Nie śledzę. Nie jestem na tak z tymi produktami. Może kiedyś Tylko przed zakupem poszukaj w sieci na polskich i zagranicznych stronach czy akurat w tym modelu coś jest czy już nie. Piotr Wyglada na to, ze ten poprzedni (odpinane boki) mial duze problemy ze stabilnoscia polaczenia. Ten nowszy juz takich problemow nie ma, bo boki sie nie odpinaja ale ludzie czasem na nie narzekaja. Jakims tam minusem jest tez nieprzepuszczanie 4k@120 Hz przy hdmi, ale nie wiem czy bede kupowal taki telewizor tak czy siak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2022 Prędzej czy później będziesz. Kwestia czy będziesz miał takie źródło. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 29 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2022 14 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Prędzej czy później będziesz. Kwestia czy będziesz miał takie źródło. Piotr No kiedys tak, ale narazie jeszcze sie 4k nie dorobilem, wiec nie wiem, czy od razu wskocze w 120 Hz. Zrodlo juz mam, konsola i komputer. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2022 No to konsola i komputer daje Ci 4K. nie wiem czy 120Hz, to już zalezy od Ciebie. Ale lepiej wybrać amplituner z takim wsparciem. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.O. Napisano 1 września 2022 Udostępnij Napisano 1 września 2022 (edytowany) Czytam, czytam forum - bo się uczę... No i czytam temat i widze: - pokój - mały - tylko z materacem - potrzebne jakieś audio .... Mniej więcej mi się wyklarowało jakie tam będą filmy puszczane, może faktycznie je... ten centralny 😉😄 (sorki za offtop 🙂 ) Edytowano 1 września 2022 przez Mr.O. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 2 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 września 2022 Moze narazie ogranicz sie do czytania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.O. Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts