kamyk Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 (edytowany) Cześć! Wiem, że takich pytań są tysiące, nie chcę zawracać głowy, ale akurat nikt z moich znajomych nie zna się na kinach domowych, a niestety nie mam czasu na poważniejszy risercz. Chciałbym kupić kino domowe rodzicom, którzy nie są audiofilami, oglądają sporo Netflixa, czasem słuchają muzyki, a nie chciałbym kupić szajsu. Budżet ok 3000. Jest coś, co warto kupić w tym przedziale? Będę ogromnie wdzięczny za każdą sugestię. (znam się na smartfonach, odkurzaczach, telewizorach - wiem, że chińscy producenci robią świetną robotę jeśli chodzi o stosunek jakości do ceny (czy z kinami jest podobnie?), ale zestawy audio to dla mnie nieznana zupełnie przestrzeń) Pozdrowienia! Edytowano 14 sierpnia 2022 przez kamyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2022 nie nowe. W tej cenie tylko używany zestaw 5.1 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 18 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2022 Cześć, Jeśli chciałbyś iść w pełne kino to w tym przedziale cenowym zostaje jedynie rynek wtórny i też może być ciężko zmieścić się w 3k zł. Możesz jeszcze rozważyć w tej kwocie zestaw stereo wyższej jakości. Nie będziesz miał jednak w tym przypadku takiej przestrzeni, trójwymiaru jak w systemie 5.1. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts