Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Cześć! Wiem, że takich pytań są tysiące, nie chcę zawracać głowy, ale akurat nikt z moich znajomych nie zna się na kinach domowych, a niestety nie mam czasu na poważniejszy risercz. Chciałbym kupić kino domowe rodzicom, którzy nie są audiofilami, oglądają sporo Netflixa, czasem słuchają muzyki, a nie chciałbym kupić szajsu. Budżet ok 3000. Jest coś, co warto kupić w tym przedziale? Będę ogromnie wdzięczny za każdą sugestię. 

(znam się na smartfonach, odkurzaczach, telewizorach - wiem, że chińscy producenci robią świetną robotę jeśli chodzi o stosunek jakości do ceny (czy z kinami jest podobnie?), ale zestawy audio to dla mnie nieznana zupełnie przestrzeń)

Pozdrowienia! :)

Edytowano przez kamyk
Napisano

Cześć,
Jeśli chciałbyś iść w pełne kino to w tym przedziale cenowym zostaje jedynie rynek wtórny i też może być ciężko zmieścić się w 3k zł. 

Możesz jeszcze rozważyć w tej kwocie zestaw stereo wyższej jakości. Nie będziesz miał jednak w tym przypadku takiej przestrzeni, trójwymiaru jak w systemie 5.1.