Karol Szulakiewicz Napisano 2 września 2022 Napisano 2 września 2022 Witam posiadam wzmacniacz denon PMA 725 R, glosniki JBL 880 L i 2 soobufery pasywne jeden firmy jamo a drugi to paradigm niestety kupiłem je używane, są to starsze modele bez tabliczek znamionowych. Prośbę mam czy mógłby ktoś podpowiedzieć czy jest sens podłączać oba ? W jaki sposób podłączyć ? Bo teorii multum przeczytałem. Dodam ze mam podłączony jamo denon>jamo>JBL tak jak na schemacie. Chciałbym używać dwóch ale nie mam wiedzy czy jest sens i jak to podłączyć zeby grało tak jak powinno. Pozdrawiam Jamo udało mi się namierzy model sw 200 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 2 września 2022 Napisano 2 września 2022 3 godziny temu, Karol Szulakiewicz napisał: 2 soobufery pasywne Pomijajac to iż sa różne to jeszcze do tego pasywne gdyby 2 sub... były różne ale aktywne doposarzone "konkretną" zwrotnicą lub ukladem "ala" dsp, można by cos "wyczarować". Jednak w obecnej sytuacji... nie mam pomysłu dla Ciebie, by to miało "rece i nogi" Odpisz, cytując
Recommended Posts