Karol Szulakiewicz Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 Witam posiadam wzmacniacz denon PMA 725 R, glosniki JBL 880 L i 2 soobufery pasywne jeden firmy jamo a drugi to paradigm niestety kupiłem je używane, są to starsze modele bez tabliczek znamionowych. Prośbę mam czy mógłby ktoś podpowiedzieć czy jest sens podłączać oba ? W jaki sposób podłączyć ? Bo teorii multum przeczytałem. Dodam ze mam podłączony jamo denon>jamo>JBL tak jak na schemacie. Chciałbym używać dwóch ale nie mam wiedzy czy jest sens i jak to podłączyć zeby grało tak jak powinno. Pozdrawiam Jamo udało mi się namierzy model sw 200 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 3 godziny temu, Karol Szulakiewicz napisał: 2 soobufery pasywne Pomijajac to iż sa różne to jeszcze do tego pasywne gdyby 2 sub... były różne ale aktywne doposarzone "konkretną" zwrotnicą lub ukladem "ala" dsp, można by cos "wyczarować". Jednak w obecnej sytuacji... nie mam pomysłu dla Ciebie, by to miało "rece i nogi" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts