Prawie Audiofil Napisano 20 września 2022 Napisano 20 września 2022 "Nigdy z haiku nie miałem do czynienia. Jak swojego sprzedawałem to byłem zasypany klientami." Pół litra temu kto to rozkmini. Ja sie poddaję. 2 Odpisz, cytując
Fantomas Napisano 20 września 2022 Napisano 20 września 2022 6 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Czyli To Magnat Miażdży haiku Nie. Mk4 jest rewelacyjny w każdym calu, czego nie powiem o magnacie Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 21 września 2022 Napisano 21 września 2022 21 godzin temu, Prawie Audiofil napisał: "Nigdy z haiku nie miałem do czynienia. Jak swojego sprzedawałem to byłem zasypany klientami." Pół litra temu kto to rozkmini. Ja sie poddaję. Ja mam to samo w zrozumieniu Fantomasa Piotr Odpisz, cytując
rafal Napisano 21 września 2022 Napisano 21 września 2022 (edytowany) 5 minut temu, Piotr Sonido napisał: Ja mam to samo w zrozumieniu Fantomasa Piotr Jak sprzedawałem magnata oczywiście. Faktycznie dziwnie napisałem sorry Panowie. Cały czas chodziło mi o magnata Edytowano 21 września 2022 przez rafal Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 21 września 2022 Napisano 21 września 2022 13 minut temu, rafal napisał: Jak sprzedawałem magnata oczywiście. Faktycznie dziwnie napisałem sorry Panowie. Cały czas chodziło mi o magnata Ja akurat zrozumiałem więc chill Piotr Odpisz, cytując
klavikort Napisano 10 grudnia 2023 Napisano 10 grudnia 2023 (edytowany) Dnia 21.09.2022 o 07:21, rafal napisał: Jak sprzedawałem magnata oczywiście. Faktycznie dziwnie napisałem sorry Panowie. Cały czas chodziło mi o magnata A na co zmieniłeś tego MA-1000 jeśli możesz zdradzić? Cały czas jeszcze gram MR-780 , ale powoli już źródło będę miał w porządku i przyjdzie czas na wzmacniacz. Gdyby dało się nie wchodzić w pełną lampę, a pozostać w hybrydzie przy zachowaniu przyzwoitości dźwięku to wybrałbym tą drogę:) Edytowano 10 grudnia 2023 przez klavikort Odpisz, cytując
rafal Napisano 10 grudnia 2023 Napisano 10 grudnia 2023 Zmieniłem na Roksana Blak. Genialna maszyna 1 Odpisz, cytując
klavikort Napisano 10 grudnia 2023 Napisano 10 grudnia 2023 (edytowany) 3 godziny temu, rafal napisał: Zmieniłem na Roksana Blak. Genialna maszyna Taka używana za ponad 8k by była. Jednak gdybym nie miał takich pieniędzy to czy warto tego magnata ma-1000 za ok 4k brać? Czy jednak jest taka przepaść ze lepiej poczekać i dołożyć do Roksana. Edytowano 10 grudnia 2023 przez klavikort Odpisz, cytując
rafal Napisano 10 grudnia 2023 Napisano 10 grudnia 2023 Różnica w klasie sprzętu jest bardzo duża. Teraz taki nowy roksan koło 19tysi chyba. Poradzi sobie z każdą kolumną. Mnie jego brzmienie podoba się najbardziej i cenie go za przepiekną barwę instrumentów, niesamowite nasycenie i wielowarstwowość. Magnat to super maszyna za te kase ale nie gra na poziomie roksana. Magnat trzyma wysoki poziom naprawdę ale blak wszystko robi jeszcze lepiej. Wszystko zależy od budżetu. Ceny powariowaly i teraz ciężko cos kupić na przyzwoite pieniądze. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 11 grudnia 2023 Napisano 11 grudnia 2023 BLAK jest u nas bardzo mało popularny. A to świetny wzmak. Magnat MA1000 to świetny wzmacniacz patrząc pod pryzmatem ceny. Ciezko to pobić. Do którego Roksana zbierać i dołożyć ile? Odpisz, cytując
Recommended Posts