Prawie Audiofil Napisano 20 września 2022 Udostępnij Napisano 20 września 2022 "Nigdy z haiku nie miałem do czynienia. Jak swojego sprzedawałem to byłem zasypany klientami." Pół litra temu kto to rozkmini. Ja sie poddaję. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fantomas Napisano 20 września 2022 Udostępnij Napisano 20 września 2022 6 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Czyli To Magnat Miażdży haiku Nie. Mk4 jest rewelacyjny w każdym calu, czego nie powiem o magnacie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 września 2022 Udostępnij Napisano 21 września 2022 21 godzin temu, Prawie Audiofil napisał: "Nigdy z haiku nie miałem do czynienia. Jak swojego sprzedawałem to byłem zasypany klientami." Pół litra temu kto to rozkmini. Ja sie poddaję. Ja mam to samo w zrozumieniu Fantomasa Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal Napisano 21 września 2022 Udostępnij Napisano 21 września 2022 (edytowany) 5 minut temu, Piotr Sonido napisał: Ja mam to samo w zrozumieniu Fantomasa Piotr Jak sprzedawałem magnata oczywiście. Faktycznie dziwnie napisałem sorry Panowie. Cały czas chodziło mi o magnata Edytowano 21 września 2022 przez rafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 września 2022 Udostępnij Napisano 21 września 2022 13 minut temu, rafal napisał: Jak sprzedawałem magnata oczywiście. Faktycznie dziwnie napisałem sorry Panowie. Cały czas chodziło mi o magnata Ja akurat zrozumiałem więc chill Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klavikort Napisano 10 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2023 (edytowany) Dnia 21.09.2022 o 07:21, rafal napisał: Jak sprzedawałem magnata oczywiście. Faktycznie dziwnie napisałem sorry Panowie. Cały czas chodziło mi o magnata A na co zmieniłeś tego MA-1000 jeśli możesz zdradzić? Cały czas jeszcze gram MR-780 , ale powoli już źródło będę miał w porządku i przyjdzie czas na wzmacniacz. Gdyby dało się nie wchodzić w pełną lampę, a pozostać w hybrydzie przy zachowaniu przyzwoitości dźwięku to wybrałbym tą drogę:) Edytowano 10 grudnia 2023 przez klavikort Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal Napisano 10 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2023 Zmieniłem na Roksana Blak. Genialna maszyna 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klavikort Napisano 10 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2023 (edytowany) 3 godziny temu, rafal napisał: Zmieniłem na Roksana Blak. Genialna maszyna Taka używana za ponad 8k by była. Jednak gdybym nie miał takich pieniędzy to czy warto tego magnata ma-1000 za ok 4k brać? Czy jednak jest taka przepaść ze lepiej poczekać i dołożyć do Roksana. Edytowano 10 grudnia 2023 przez klavikort Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal Napisano 10 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2023 Różnica w klasie sprzętu jest bardzo duża. Teraz taki nowy roksan koło 19tysi chyba. Poradzi sobie z każdą kolumną. Mnie jego brzmienie podoba się najbardziej i cenie go za przepiekną barwę instrumentów, niesamowite nasycenie i wielowarstwowość. Magnat to super maszyna za te kase ale nie gra na poziomie roksana. Magnat trzyma wysoki poziom naprawdę ale blak wszystko robi jeszcze lepiej. Wszystko zależy od budżetu. Ceny powariowaly i teraz ciężko cos kupić na przyzwoite pieniądze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 11 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2023 BLAK jest u nas bardzo mało popularny. A to świetny wzmak. Magnat MA1000 to świetny wzmacniacz patrząc pod pryzmatem ceny. Ciezko to pobić. Do którego Roksana zbierać i dołożyć ile? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts