JacekWF Napisano 8 września 2022 Udostępnij Napisano 8 września 2022 Doradźcie proszę jaki odtwarzacz kupić żeby posłuchać muzyki z CD (w większości) i czasami obejrzeć film na DVD ale również jakiś film nagrany na płytę. Odtwarzacz będzie połączony ze wzmacniaczem Pioneer A-70DA i amplitunerem KD Yamaha RX-V685 (Power Amp - Pre out). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mejson Napisano 8 września 2022 Udostępnij Napisano 8 września 2022 2 godziny temu, JacekWF napisał: Doradźcie proszę jaki odtwarzacz kupić żeby posłuchać muzyki z CD (w większości) i czasami obejrzeć film na DVD ale również jakiś film nagrany na płytę. Odtwarzacz będzie połączony ze wzmacniaczem Pioneer A-70DA i amplitunerem KD Yamaha RX-V685 (Power Amp - Pre out). Jeśli masz wejście optyczne w amplitunerze, to możesz wybrać dowolny odtwarzacz - w odtwarzaczach DVD bywają kiepskie DAC, a przy torze cyfrowym to nie ma znaczenia 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 9 września 2022 Udostępnij Napisano 9 września 2022 Teraz to raczej BD a nie DVD. Też taki z wyjściem cyfrowym oczywiście. Nieco dłużej pomieli płyte CD ale odtworzy wszystko. Polecam Panasonica Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekWF Napisano 9 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 września 2022 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Teraz to raczej BD a nie DVD. Też taki z wyjściem cyfrowym oczywiście. Nieco dłużej pomieli płyte CD ale odtworzy wszystko. Polecam Panasonica Piotr Dzięki Piotr, właśnie o firmę/model mi chodziło. Szkoda tylko, że BD Panasonica nie ma w kolorze srebrnym Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 września 2022 Udostępnij Napisano 12 września 2022 No generalnie mało kto robi już srebrne. Niektóre firmy w ogole nie mają takiego wyboru a te co mają to są szczątkowe ilości. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 12 września 2022 Udostępnij Napisano 12 września 2022 Sony 725 D , ale czyta tylko orginalne płyty (nie wypalane) . Świetny jako CD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusjes Napisano 18 września 2022 Udostępnij Napisano 18 września 2022 Podbije temat. Szukam CD/dvd i czegoś niedrogiego. Może być używane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 19 września 2022 Udostępnij Napisano 19 września 2022 Sony 725 D , za drogi ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Kliś Napisano 19 września 2022 Udostępnij Napisano 19 września 2022 Ponad rok temu kupiłem właśnie w tym celu yamahe BD-S681. Ma wyjście optyczne i coaxial. Do tanich nie należy (ja akurat trawiłem na dobrą promocję ma niemieckim amazonie) ale ma wyświetlacz a ja szukałem odtwarzacza, który ma wyświetlacz żebym nie musiał włączać telewizora jeśli chcę zobaczyć, który utwór aktualnie jest grany lub chcę zmienić na wybrany utwór. Marek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 19 września 2022 Udostępnij Napisano 19 września 2022 Może ma możliwość zrobienia smartfona jako pilota? Miałbyś wtedy podgląd. Taki pomysł. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts