MaciejRi Napisano 9 września 2022 Udostępnij Napisano 9 września 2022 Cześć, pytanie dla was was może być banalne. Ale prośba o sensowne odpowiedzi. zakupiłem głośniki Polk xt70, chciałbym dobrać do nich amplituner. Salon 25 m, muzyka 60%, 40 % film. Muzyka Spotify, Zastanawiałem się nad Coś takiego Denon AVR-S660H Lub coś podobnego z Denona, a Yamahą budżet 3300 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 10 września 2022 Udostępnij Napisano 10 września 2022 To bardzo porównywalne modele jeśli oczywiście miałeś na myśli Yamahę RX-V4A i Denona AVR-S660H. Łatwiej będzie ci kupić Denona z Yamahą od dłuższego czasu są problemy z dostępnością. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejRi Napisano 10 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 września 2022 (edytowany) Chyba patrzyłem na Yamaha RX-680, a ten który poleciłeś Yamaha RX-V4A, będzie lepszy od RX-680? A Denona AVR-S660H czy nie lepszy będzie avr-s760h ? Edytowano 10 września 2022 przez MaciejRi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejRi Napisano 10 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 września 2022 Troszkę pomyślałem i narazie stereo ale nie wiem czy nie będę chciał rozbudowywać. I zaciekawił mnie dolby atmos. Tak wiec Yamaha RX -v6a czy Denon AVR -s760h lub Denon AVR-X2700H choć nie wiem jaka różnica miedzy tymi Denonami :)? Po za cena. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 września 2022 Udostępnij Napisano 12 września 2022 Jak masz dostępny to 6A jest lepsza opcją do tych kolumn. To będziesz rozbudowywał czy nie? Bo jak nie to AXR 100 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts