eMBe Napisano 30 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 września 2022 (edytowany) Jak macie podłączone odtwarzacze blu-ray? Audio/video Do TV? Wideo do TV a audio do amplitunera? Audio/video do amplitunera? Mam amplituner Denon X1500h. Jest tylko ARC. Edytowano 30 września 2022 przez eMBe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 3 października 2022 Udostępnij Napisano 3 października 2022 Źródło do amplitunera. Amplituner do TV. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 3 października 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 października 2022 Chciałem kupić PANASONIC DP-UB820EGK. Była obniżka ceny o 150 chyba czy tam 200 zł. Przegapiłem i teraz kosztuje już 200 zł więcej niż kosztował przed promocją Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 7 października 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 października 2022 No i temat zakończony. Kupiłem Panasonica UB820. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graba Napisano 18 października 2022 Udostępnij Napisano 18 października 2022 Witam, chciałem się podpytać jak wrażenia bo mam podobny dylemat, z tą różnicą, że mam PS5, ale powiem szczerze, że w czasie oglądania filmu momentami słychać wiatrak od chłodzenia. A jak z głośnością tego odtwarzacza? Jak wypada upscaling? Najgorsze jest to, że coraz mniej filmów wychodzi u nas w 4K. Np. jak pisałem do wydawcy czy wyjdą Gwiezdne Wojny albo Seria Marvela to odpisali, że nie ma planów na wydanie w Polsce. Przy czym na Disney+ są wersje tych filmów w 4K i HDR ale ja jednak lubię mieć pudełko itd. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosk Napisano 18 października 2022 Udostępnij Napisano 18 października 2022 Ub820 jest bardzo cichy, moim zdaniem nie ma się czego obawiać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 19 października 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 października 2022 Potwierdzam. UB820 jest cichy. To dla mnie był jeden z czynników który mnie skłonił ku zakupowi dedykowanego odtwarzacza zamiast konsoli. PS4 jest w tej kwestii na tyle głośne, że po prostu przeszkadza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts