Why_Duck Napisano 12 października 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 października 2022 19 minut temu, maciek72 napisał: Chcesz jakość , musisz liczyć się z kosztami płyt . Lub piracić Z Streaming -u zapomnij o jakości . Tylko logo , abyś lepiej się poczuł Bardzo dziękuje, za rozjaśnienie tematu. Przynajmniej wiem na czym stoję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 12 października 2022 Udostępnij Napisano 12 października 2022 1 godzinę temu, Why_Duck napisał: Czyli mam rozumieć, że żadna z platform streamingowych nie nadaje sie/nie jest tak dobra jak filmy z Blu-ray ?! tylko i wyłącznie Sony Bravia Core obecnie ma jakość obrazu która spokojnie zbliża się do BlueRay 4k niestety dźwięk nadal jest w tyle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 13 października 2022 Udostępnij Napisano 13 października 2022 17 godzin temu, Why_Duck napisał: Mógłbyś pokazać jakiś przykład w akceptowalnym przedziale cenowym ?!? Monitor Audio ma takie gotowe obudowy. Ale widziałem także inne no name na allegro. 17 godzin temu, Why_Duck napisał: No ja nie musiałbym długich przewodów stosować maksymalnie 2x4m. Chodzi mi o doświadczenia włączania i sterowania tą drugą strefą. Może ktoś kto z tego korzysta przedstawi mi to łopatologicznie (może być na PW) Ja tak miałem lata i korzystałem. Napisz to Ci powiem co i jak. 10 godzin temu, Why_Duck napisał: Nie miałem takiej wiedzy na ten temat. Może dlatego tak duzo osób zraża się do Dolby Atmos.... Czyli mam rozumieć, że żadna z platform streamingowych nie nadaje sie/nie jest tak dobra jak filmy z Blu-ray ?! Jakie inne są możliwości ??? Plyta BD. Netflix ma teraz Atmosa w każdej swojej produkcji i to jest takie biedne wydanie. Coś slychać ale szału nie robi tak jak na płytach BD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts