Q21 Napisano 13 października 2022 Napisano 13 października 2022 Dzisiaj wychodzimy naprzeciw rozbudowanej ofercie słuchawkowej od HiFiMana i przedstawiamy Wam kilka bestsellerowych modeli wraz ze wskazaniem, dla kogo mogą być najlepsze oraz jaką charakterystykę brzmienia uzyskujemy. Gotowi na video? Pozostawcie like'a na YouTube i zapraszamy na seans: Zapraszamy już dzisiaj na odsłuchy i prezentację możliwości słuchawek od HiFiMan, do salonu stacjonarnego Q21.Salon audio-video Q21 Pabianice, Reymonta 12 Tel. (42) 213 01 66www.Q21.pl OFERTA: KLIKNIJ TUTAJ 4 Odpisz, cytując
lpomis Napisano 15 października 2022 Napisano 15 października 2022 Fajny film, sporo konkretów. Model Edition XS mocno mnie zaciekawił. Posłuchałbym. Połączenie z Mojo 2 to wg Was dobra opcja? Jak wygląda obecnie jakość wykonania, spasowanie elementów, trwałość i ogólnie kontrola jakości w Hifimanie? Do niedawna nie było z tym najlepiej. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 25 października 2022 Autor Napisano 25 października 2022 Dziękujemy Połączenie Edition XS z Chord Mojo 2 to dobry pomysł. Chord zapewni dynamikę oraz świetną przestrzeń z delikatnym nasyceniem średnicy. Jakość wykonania Hifimanów na przestrzeni ostatnich kilku lat się zmieniła ale w dalszym ciągu widzimy, że nie jest to poziom Sennheiserów czy Focali . Edition XS mamy dostępne od ręki także nie ma problemu z wypożyczeniem. Odpisz, cytując
Recommended Posts