Krzysztof Gutkowski Napisano 16 października 2022 Udostępnij Napisano 16 października 2022 Mam amplituner Yamaha Rx-a880. Czy dokupienie odtwarzacza CD np Marantz CD 6007 polepszy jakość muzyki. Obecnie słucham muzykę na Blu-ray Panasonica. Pomóżcie fachowcy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 17 października 2022 Udostępnij Napisano 17 października 2022 Jesli Bd jest podłączony cyfrowo to różnica będzie na barwie. DAC w Yamaha a DAC w Marantz grają inaczej. Ale czy to polepszy? Ja bym raczej nie inwestował. Bardziej w końcówkę bym szedl. Jakie kolumny? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Gutkowski Napisano 17 października 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 października 2022 10 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Jesli Bd jest podłączony cyfrowo to różnica będzie na barwie. DAC w Yamaha a DAC w Marantz grają inaczej. Ale czy to polepszy? Ja bym raczej nie inwestował. Bardziej w końcówkę bym szedl. Jakie kolumny? Piotr Heco Aurora 700 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 18 października 2022 Udostępnij Napisano 18 października 2022 Marantz CD6007 to bardzo fajny odtwarzacz CD brzmiący przestrzennie i zapewniający bardzo dobrą kontrolę basu. Czy zagra lepiej niż Bluray? Tego w ciemno nikt Ci nie powie, wszystko zależy jaki DAC jest w bluray oraz co to za urządzenie. Najłatwiej byłoby gdybyś podjechał do najbliższego salonu ze swoim odtwarzaczem i porównał na miejscu z CD6007 lub innym odtwarzaczem płyt CD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 października 2022 Udostępnij Napisano 19 października 2022 Dnia 17.10.2022 o 17:55, Krzysztof Gutkowski napisał: Heco Aurora 700 Jak masz mozliwość wypożyczenia i sprawdzenia to zrob. Ale w ciemno mówię że nie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts