Damian Harbe Napisano 14 listopada 2022 Udostępnij Napisano 14 listopada 2022 Witam chciałbym zasięgnąć porady otóż posiadam Amp denon AVR 1612 z Jamo s 606 i natknąłem się na promocję Teufel Ultima 40 za 1400 i pytanie czy zagrają lepiej od Jamo? Problem polega na tym że gdyby nie to że mam satelity Yamaha (które grają zdecydowanie głębiej od Jamo) to powiedzmy że ciut mało basu by było... Doradzcie czy to byłby dobry zakup? Pokój ok 20m Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeklbn Napisano 14 listopada 2022 Udostępnij Napisano 14 listopada 2022 Mało basu? A masz subwoofer w tym zestawie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 14 listopada 2022 Udostępnij Napisano 14 listopada 2022 Kup, potestuj, zdecyduj. Masz 8tyg na zwrot Teufli. Mam ultimy i jestem mega zadowolony. Jeśli chodzi o bas to są one mega dociążone. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 listopada 2022 Udostępnij Napisano 16 listopada 2022 Trzeba suba. Owszem te Jamo to słabe kolumny ale tu sub zapewnia bas a nie wymiana kolumn. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts