Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam,

mam mala zagwostke.
Generalnie jestem zielona w sprawach sprzetu grajacego, jego jakosci , funkcji itd, a chcialabym sobie w miare fajnie naglosnic pokoj ok 20m2.
Chodzi mi glownie o stosunkowo niezla jakosc, bezawaryjnosc tegoz sprzetu, odbior DVD , port USB, reszta opcjonalnie.
Upatrzylam sobie narazie Panasonic SC - PM 86 DE-K. Myslicie, ze jest cos leszego godnego rozpatrzenia w tej cenie?

z gory dzieki za pomoc icon_smile.gif
M.
Napisano
Ja bardziej polecałbym LG FB163, w magazynie HFM zostały bardzo dobrze ocenione. Ostatnio kupił ją kolega i też jest bardzo zadowolony. Myślę, że to produkt warty uwagi (jednak trzeba trochę pominąć kwestię marki i wyglądu, bo to rzeczywiście nie są mocne strony tego zestawu, chociaż może komuś się podobać)
Napisano
Dzieki Pacio, tez ja bralam pod uwage, patrzac po Twoich wczesniejszych postach, ale w jednym z salonow natknelam sie na chyba felerny egzemplarz i szczerze powiedziawszy jakos trudno mi sie do niej teraz przekonac. Praktycznie nie dzialal ten panel dotykowy, a skoro takie usterki zdarzaja sie juz na nowym sprezcie to sie wole nie zastanawiac co sie dzieje po jakims czasie uzytkowania icon_wink.gif

pozdrawiam
M.