Tuba Napisano 14 listopada 2022 Udostępnij Napisano 14 listopada 2022 Dzień Dobry, Chciałbym podłaczyć projektor (Optoma HD143x) do soundbara z głośnikami surround (Sony HT-S40R) W projetorze mam dwa wyjścia HDMI (żadne nie ma ARC) oraz złącze mini jack. W Soundbarze mam wyjście HDMI ARC, Optical, oraz mini Jack. Czy jak podłączę urządzenia kablem jack jack to będzie mi system obsługiwał dzwięk 5.1 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 listopada 2022 Udostępnij Napisano 15 listopada 2022 Nie będzie 5.1, a pytanie co będzie źródłem, bo najłatwiej to źródło puścić do soundbara (dźwięk) a do projektora po HDMI obraz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuba Napisano 15 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 listopada 2022 Źródłem będzie chromecast 4, więc niestety nie wepnę audio Mam jeszcze mozliwosc podpiecia po bluetooth chromecast z soundbarem, ale obawiam sie opoznien... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 listopada 2022 Udostępnij Napisano 16 listopada 2022 No to nic innego nie wymyślisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts