SŁAWEK CHRAPEK Napisano 21 listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 listopada 2022 Noszę się z zamiarem wymiany antycznego subwoofera B&W ASW500 w moje mini sali kinowej. Obecnie mam zestaw Onkyo TX-SR 805 + Taga 606 v.3 oraz wspomniany B&W ASW500. Pomieszczenie niecałe 40m2, zastanawiam się nad: -Magnat 302A (używka za 700zł) -Taga TSW-212 (nowy w promo za 999zł) -Heco Aurora sub 30A (nowy, ale tu cena spora , 1700zł) Zastosowanie 80% kino domowe, 20% muza, czy Heco jest wart dopłaty w moim przypadku? Czy raczej nie pchać się w koszty i Magnat będzie ok i w najlepszej cenie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 21 listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 listopada 2022 54 minuty temu, SŁAWEK CHRAPEK napisał: B&W ASW500 A czy on źle gra? Z tego co sie orientuje, to jest wyposażony w membrane pasywna zamiast portu BR. Możesz spróbować wypożyczyć inny, ale na razie tego nie sprzedawaj tylko porównaj bezpośrednio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SŁAWEK CHRAPEK Napisano 21 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2022 Gra jak grał, założyłem jak sprzęt ma 20 lat to dzisiaj nowy będzie lepszy i w ten sposób chciałem poprawić sobie coś w moim zestawie. I tak zamierzałem go zostawić i podpiąć do zestawu przy telewizorze w salonie, bo tam mi brakuje, a lepszy zamontować w sali z projektorem. Z tych 3 wymienionych wyżej w jaki najlepiej celować? Nie mam żadnego doświadczenia w temacie bo od kilkunastu lat używam tego jednego właśnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 21 listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 listopada 2022 Nie wiem w który celować, natomiast cokolwiek wybierzesz do testów, chętnie poczytam jak wypadnie w konfrontacji z b&w. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SŁAWEK CHRAPEK Napisano 21 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2022 Ok, to napiszę jak coś zdecyduję i przetestuję. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 Jak gra to bym go chyba zostawił. A z wymienionych przez Ciebie zdecydowanie Heco 30A Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SŁAWEK CHRAPEK Napisano 22 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 Czyli nie będzie jakiejś zdecydowanej różnicy pomiędzy ASW500 a Heco30A? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 listopada 2022 nie wiem nie znam tego Bowersa. Ale widzę że nie do końca wiesz dlaczego chcesz go wymienic. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SŁAWEK CHRAPEK Napisano 24 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 listopada 2022 Zgadza się, nie do końca, chciałem po prostu zaktualizować park sprzętowy, może niepotrzebnie ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 listopada 2022 no i tak to wyglądało Jak masz czas to po prostu stestuj Ale nic na siłe. Kup w byle jakim Euro czy Media expert nie siadze to oddasz. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts