krusy884 Napisano 22 listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 Witam. Zaczynam właśnie przygodę ze słuchawkami przewodowymi. Nie spodziewałem się takiego przeskoku z bt na kabelek. Poszukuję słuchawek do 1000zl i zależy mi na tym, żebym mógł podłączyć małego Jacka do słuchawek. Będą grały podpięte do Cyrusa One. Źródło Bluesound Node. Z nudów podpialem słuchawki Pulse 3D do wzamaka i się pozytywnie zaskoczyłem. Nawet nie wiedziałem, że słuchawki konsolowe mogą grać muzykę :). Więc podejrzewam, że jak podłącze słuchawki typowo przewodowe to będzie tylko lepiej. Myślałem, że Sennheiser HD599 się nadadzą, ale mają wejście 2,5mm. Nie chcę się bawić w przelotki i lepianki. Mam kabel 6,3 na 3,5 mm, bardzo długi. 3m dołączane przez producentow za za krótkie. Jakieś sugestie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 23 listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 listopada 2022 22 godziny temu, krusy884 napisał: Witam. Zaczynam właśnie przygodę ze słuchawkami przewodowymi. Nie spodziewałem się takiego przeskoku z bt na kabelek. Poszukuję słuchawek do 1000zl i zależy mi na tym, żebym mógł podłączyć małego Jacka do słuchawek. Będą grały podpięte do Cyrusa One. Źródło Bluesound Node. Z nudów podpialem słuchawki Pulse 3D do wzamaka i się pozytywnie zaskoczyłem. Nawet nie wiedziałem, że słuchawki konsolowe mogą grać muzykę :). Więc podejrzewam, że jak podłącze słuchawki typowo przewodowe to będzie tylko lepiej. Myślałem, że Sennheiser HD599 się nadadzą, ale mają wejście 2,5mm. Nie chcę się bawić w przelotki i lepianki. Mam kabel 6,3 na 3,5 mm, bardzo długi. 3m dołączane przez producentow za za krótkie. Jakieś sugestie? Witam Audio technica MSR7B - ma 2 kable 3.5 mm i 4.4 mm ale nie wiem jak dlugie. Mialem kiedys poprzednia wersje tych sluchawek i dzwiek byl calkiem przyjemny choc troche jasny. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 27 listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 listopada 2022 https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/ath-ath-msr7b-czarne.html 600 zł!! bierz i się nie zastanawiaj! Ja kiedyś 1 wersję kupiłem za 1000 zł O_o Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts