blackromek Napisano 30 listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 listopada 2022 Witam od wczoraj zainstalowałem na Synology ds213J MinimServer licencja started i niestety od razu problem na Nas muzykę mam na 2 dyskach więc lokalizacje są dwie ale w MinimServer nie mogę dodać obu na raz pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki Napisano 30 listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 listopada 2022 Chyba nie da się wskazać na raz dwóch lokalizacji. https://minimserver.com/synology/contentdir.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackromek Napisano 30 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 listopada 2022 czytam instrukcję od rana i nic tam nie ma na ten temat dziwne prawie każdy nas jest przynajmniej dwu zatokowy Chyba mam , trzeba nie podawać żadnej ścieżki wtedy domyślnie widzi ogólny folder Music na Synology Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki Napisano 1 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2022 Też mam Synology dwu zatokowy z dwoma dyskami, ale dyski są zainstalowane w systemie RAID. Czyli pliki są zapisywane równocześnie na obydwóch dyskach. Praktycznie NAS ma jakby jeden dysk, ale dla bezpieczeństwa dane są zapisywane na dwóch. Mam więc jeden folder music. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts