Mac94 Napisano 1 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2022 Witam chciałbym kupić soundbar, jaki polecacie w budżecie do 2000 zł. Soundbar będzie służył głównie do filmów i będzie ustwiony w pokoju 20 m2. Myślałem nad JBL bar 5.1 surround co myślicie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2022 Myślę, że to dobry kierunek jeśli uda ci się gdzieś go kupić, ale popatrz jeszcze na soundbary firmy Polk oni również robią dobre urządzenia tego typu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mac94 Napisano 1 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 grudnia 2022 3 godziny temu, Q21 napisał: Myślę, że to dobry kierunek jeśli uda ci się gdzieś go kupić, ale popatrz jeszcze na soundbary firmy Polk oni również robią dobre urządzenia tego typu. A jakie soundbary firmy polk polecasz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GleNinja Napisano 1 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2022 5 godzin temu, Q21 napisał: Myślę, że to dobry kierunek jeśli uda ci się gdzieś go kupić, ale popatrz jeszcze na soundbary firmy Polk oni również robią dobre urządzenia tego typu. Masz na mysli tego? Polk audio MagniFi 2 - 2299zł - tyle chyba u was kosztuje czym on się różni jeśli chodzi o brzmienie i ogólnie od JBL 5.1 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2022 Ja polecam jakiegoś SMSL + ELAC B6.2 I będzie lepiej Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts