Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam. Połączyłem ampli z aplikacją music cast po jakimś czasie wyskoczyła aktualizacja na aplikacji która uruchomiłem w czasie aktualizacji odłączyło mnie od amplitunera. Aktualizacja jest nie dokończona przyciski na ampli nie reagują tylko on/off i pilot to samo a żeby ponownie połączyć z aplikacją muci działać przycisk connect .na wyświetlaczu pisze tylko updated USB po chwili updated failed .

Napisano

No to Ci się narobiło. Nie wiem czy masz możliwość zrobienia resetu do fabrycznych, ewentualnie spróbuj ściągnąć tę aktualizację na PC i wrzuć na pendrive - włóż go do portu w amplitunerze i może się zaktualizuje - dokończy aktualizację.

Napisano

To się zdarza niestety.

A rozwiązanie nie będzie takie proste.

Była przerwa w dostawie NETa, Przerwałeś aktualizację recznie albo po prostu coś się wysypało.

Ale

Sproboj zrobić reset.

Reset fabryczny to co innego i to robi tylko serwis.

Możesz spróbować zaktualizować z USB jak napisał kolega.

Jak się nie uda to serwis.

Piotr

Napisano

Zrobił bym reset ale działa tylko przycisk on/off reszta nie reaguje chyba jedynie serwis.

Dnia 4.12.2022 o 21:08, tomek72 napisał:

No to Ci się narobiło. Nie wiem czy masz możliwość zrobienia resetu do fabrycznych, ewentualnie spróbuj ściągnąć tę aktualizację na PC i wrzuć na pendrive - włóż go do portu w amplitunerze i może się zaktualizuje - dokończy aktualizację.

Już tak robiłem ale nic z tego.