mariush Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 Szukam wzmacniacza/amplitunera do stereo z głośnikami Dali Zensor 7. Służył bedzie do dźwięku w filmach. Konieczne wyjście optyczne bo chce go podpiąć do telewizora. Cena za używkę do 1000 zł. Byłem zdecydowany na Onkyo 8050, ale boje sie awarii DSP, wole cos bezawaryjnego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMarcin1984 Napisano 25 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2022 Do zenzorow 7 szukaj używanego marantza pm6005 Jeśli chcesz coś bezkompromisowego to polecam roksana k3 Sam przeszedłem ta drogę z tymi kolumnami po czym je wywaliłem (a pomimo tego roksan został do dziś i przydaje się jako końcówka mocy) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMarcin1984 Napisano 25 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2022 2 minuty temu, J4Z napisał: Leżą jeszcze? Zabrałbym. Było to że 3 lata temu Wiec nawet jako drewno na podpałkę były by marne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 26 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2022 Dnia 23.12.2022 o 15:29, mariush napisał: Szukam wzmacniacza/amplitunera do stereo z głośnikami Dali Zensor 7. Służył bedzie do dźwięku w filmach. Konieczne wyjście optyczne bo chce go podpiąć do telewizora. Cena za używkę do 1000 zł. Byłem zdecydowany na Onkyo 8050, ale boje sie awarii DSP, wole cos bezawaryjnego. Jak nie musi mieć wodotrysków , to Sony 930 QS lub 940 QS Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 26 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2022 Mój kolega kupił je do CA cxa60 i fajnie to brzmi. Ale to nie ten budżet... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariush Napisano 26 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 grudnia 2022 22 godziny temu, MrMarcin1984 napisał: Do zenzorow 7 szukaj używanego marantza pm6005 Jeśli chcesz coś bezkompromisowego to polecam roksana k3 Sam przeszedłem ta drogę z tymi kolumnami po czym je wywaliłem (a pomimo tego roksan został do dziś i przydaje się jako końcówka mocy) a czy 6006 nie będzie lepszy? bo jest w tej samej cenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMarcin1984 Napisano 26 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2022 1 godzinę temu, mariush napisał: a czy 6006 nie będzie lepszy? bo jest w tej samej cenie Pewnie ze bedzie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 No nie wiem czy będzie. Różnica miedzy nimi była symboliczna. Kwestia ceny. Ale faktycznie ten Marantz to dobry trop. Jest do dostania za tysiaka? Dobrym tropem może być jeszcze Pioneer A40. Ale to powyzej budżetu. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 29 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 Moim skromnym zdaniem różnica będzie niewielka. Jeśli nie przerażałby Cię wygląd to słuchaliśmy Zensorów 7 ze starym Technicsem SU-500 i brzmiało to zaskakująco dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts