Jaroboss Napisano 29 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 Witam jak w temacie czy mógłby ktoś polecić dobry głośnik centralny i surround do kina domowego. Obecnie mam konfigurację 5.1.2 gdzie fronty to focal aria 906 centralny focal cc700 surroundy focal dome flax sat atmosy xtz s2 athmosfere i sub xtz 1x12 a amplituner mam denona x8500ha. Zastanawiałem się nad klipschem rp-504c II albo xtz M6 centre jako central a xtz s5 jako surround tylko nie wiem który z nich lepszy i czy będą do moich pozostałych głośników pasować tzw match i czy wgl warto w nie zainwestowac i będzie to upgrade względem moich obecnych głośników. Prosiłbym o jakąś poradę czy sugestie w tej sprawie Moze ktoś jest w stanie coś polecić Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 Albo komplet Klipsch 504C + RP502 albo Monitor audio C250 + FX XTZ znam tylko suby Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 Na twoim miejscu trzymałbym się dalej Focala tym bardziej, że na rynku masz dobrą centralkę z serii Aria CC900 a do tyłu również 906. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2023 Czemu? Skoro jako surroundy FX i RP zagrają lepiej od 906? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroboss Napisano 5 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 A do mojego zestawu jakby ktoś miałby coś polecić z grona focal aria cc900, klipsch rp-504c II bądź monitor audio c250 który najlepiej by pasował, brzmiał i ogólnie byłby godny polecenia I zrobi ta przysłowiową różnice. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts