Piotr Sonido Napisano 4 stycznia 2023 Napisano 4 stycznia 2023 12 godzin temu, zaba1204 napisał: Coś z tych wybiorę ale najpierw odwiedzę salon Top Hi-Fi & Video Design może wypożyczą na odsłuch chciałbym ich posłuchać w moim pokoju Koniecznie tak zrób. I zalezy do którego salonu top idziesz ale pamiętam, miej swój rozum. swoje wnioski. Piotrek Odpisz, cytując
zaba1204 Napisano 4 stycznia 2023 Autor Napisano 4 stycznia 2023 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Koniecznie tak zrób. I zalezy do którego salonu top idziesz ale pamiętam, miej swój rozum. swoje wnioski. Piotrek Jasne Odpisz, cytując
Michał Gałązka Napisano 4 stycznia 2023 Napisano 4 stycznia 2023 6 godzin temu, zaba1204 napisał: Jasne tylko nie wiem, czy Topy mają Heco, jak nie, to jedź tam gdzie jest Heco i bierz Yamahę pod pachę by konkretne połączenie sobie sprawdzić I tak jesteś w lepszej pozycji, łatwiej zabrać amplifikację niż kolumny Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 4 stycznia 2023 Napisano 4 stycznia 2023 32 minuty temu, Michał Gałązka napisał: tylko nie wiem, czy Topy mają Heco, jak nie, to jedź tam gdzie jest Heco i bierz Yamahę pod pachę by konkretne połączenie sobie sprawdzić I tak jesteś w lepszej pozycji, łatwiej zabrać amplifikację niż kolumny Kolego, ale czy doczytałeś, że kolumny mają stać w 16 metrowym pokoju? Salony audio zwykle mają zrobioną akustykę. Nawet jeśli autor tematu trafi na salon z salką, o wymiarach podobnych do jego pomieszczenia, to nie jest pewne że kolumny zagrają tak jakby zagrały u niego. Powtórzę jeszcze raz. Ja do tak niewielkiego pokoju nie ryzykowałbym dużych podłogówek. Odpisz, cytując
zaba1204 Napisano 4 stycznia 2023 Autor Napisano 4 stycznia 2023 Wymyśliłem że zamówie w RTV AGD online odbiór w sklepie i mam 14 dni na zwrot market mam blisko 1 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 4 stycznia 2023 Napisano 4 stycznia 2023 6 minut temu, zaba1204 napisał: Wymyśliłem że zamówie w RTV AGD online odbiór w sklepie i mam 14 dni na zwrot market mam blisko Te heco? Odpisz, cytując
zaba1204 Napisano 4 stycznia 2023 Autor Napisano 4 stycznia 2023 1 godzinę temu, seba3002 napisał: Te heco? Tak Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 4 stycznia 2023 Napisano 4 stycznia 2023 (edytowany) 28 minut temu, zaba1204 napisał: Tak A może spróbuj od heco 300. To spore monitory. Myślę, że jest szansa, że w Twoim pomieszczeniu podołają z basem. A i noszenia będziesz miał mniej 😉. Edytowano 4 stycznia 2023 przez seba3002 Odpisz, cytując
Michał Gałązka Napisano 4 stycznia 2023 Napisano 4 stycznia 2023 6 godzin temu, seba3002 napisał: Kolego, ale czy doczytałeś, że kolumny mają stać w 16 metrowym pokoju? Salony audio zwykle mają zrobioną akustykę. Nawet jeśli autor tematu trafi na salon z salką, o wymiarach podobnych do jego pomieszczenia, to nie jest pewne że kolumny zagrają tak jakby zagrały u niego. Powtórzę jeszcze raz. Ja do tak niewielkiego pokoju nie ryzykowałbym dużych podłogówek. W sumie racja, pomieszczenie wielkie nie jest, ja mam chyba jakiś kompleks bo lubię duże kolumny😅🤦 . Najlepiej byłoby zabrać kolumny do domu bo tak akustyka pomjeszczenia tu będzie kluczowa. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 stycznia 2023 Napisano 5 stycznia 2023 No to dobrze zrobiłeś. Masz spokojnie mozliwość zwrotu. Więc na spokojnie pograj nimi 5 dni i zobaczysz. Bo wielkość pomieszczenia to jedna sprawa a jego akustyka to drugie. 8 godzin temu, Michał Gałązka napisał: W sumie racja, pomieszczenie wielkie nie jest, ja mam chyba jakiś kompleks bo lubię duże kolumny😅🤦 . Ja też. Piotrek 1 Odpisz, cytując
muzofan Napisano 5 stycznia 2023 Napisano 5 stycznia 2023 Bo duże kolumny są lepsze 😁😁 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts