Macie.k Napisano 3 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2023 Witajcie męczy mnie dylemat. Co zagra lepiej Onkyo A-9130 + jakiś streamer typu Wiim Mini/Yamaha WXAD-10 czy tez iść w Marantza RN 1200 i mieć wszystko. Gra to tymczasowo z Magnat Monitor Supreme 1002, na ok 25 m2, muzyka głownie rock, pop. Będę wdzięczny za opinie. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 4 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2023 Onkyo 9130 będzie wydajniejszy. Marantz gra wyjątkowo jasno. Ale akurat do Magnata Supreme to pasuje. Tylko nie wiem czy jego moc będzie ok. Raczej szedł bym w Onkyo + Wiim Jeśli tylko te dwie opcje bierzesz pod uwagę. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macie.k Napisano 4 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 stycznia 2023 Dzięki za wskazówki Onkyo akurat mam od niedawna ale bas trochę za twardy na tych kolumnach. Testowałem z Wiim Mini i nie jest najgorzej. Niezła apka i dużo serwisów. Z tego co zrozumiałem niestety Spotify i Tidal tylko Premium. Liczyłem ze Maranz to ogarnie ale rozumiem, że niekoniecznie. A może jakieś propozycje do tego Wiim? do 1200 powiedzmy. Denon PMA-720AE? NAD 326? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2023 Jeśli szukasz lepiej brzmiącego i niedrogiego wzmacniacza od Onkyo to wzmacniacz Nad c326 jest tego doskonałym przykładem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts