PanKlor Napisano 18 września 2024 Napisano 18 września 2024 4 minuty temu, jerzyw napisał: Pozostaje wybróbowanie rożnych ustawień kolumn [wszystkie small,wybrane small a nawet wszystkie large] Jak masz zapas mocy to w kinie faktycznie można próbować wszystkie ustawiać na large / full band i zobaczyć co zrobi z tym Dirac. Nie widzę DLBC dla 505 a mogłoby być ciekawie 😉 Odpisz, cytując
jerzyw Napisano Sobota o 15:45 Napisano Sobota o 15:45 Mam pytanie o kalibrację w sytuacji gdy mam osobna kalibrację na suba.Jest to sub Paradigm Prestige SW1000. Jest to system Perfect bass kit .Czy mam pomijać pomiary suba w diracu ?Czy to jest to w ogóle mozliwe? Odpisz, cytując
PanKlor Napisano Sobota o 17:49 Napisano Sobota o 17:49 Nie jest możliwe. Masz 2 opcje: 1. Resetujesz subwoofer do wartosci fabrycznych i robisz kalibrację w Dirac. 2. Kalibrujesz suba PBK i potem robisz kalibrację Dirac. Osobiście bym wybrał #2 tylko przed i po kalibracji (PBK i Dirac) sprawdził bym REW jakie są efekty. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts