Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Kurcze , gdybym wiedział , że masz na zbyciu kilka $ , to podałbym swój numer konta. Blik , też przyjmę :)

Co Tobą pokierowało , że podjąłeś taki dziwny (?) krok ? 

To jak następnym razem chcesz pozbyć się gotówki , to wal śmiało. Na PW podam dane do przelewu:)

Napisano (edytowany)

Nie no... @maciek72 daj spokój. Kupił, to kupił. Ja w sumie jestem ciekawy co sam autor będzie miał do powiedzenia. Na plus tej belki - surround są oddzielne. Samo oznaczenie 11.1.4 jednak mnie aż odrzuca. Ciekaw jestem czy dekodowanie aż tylu kanałów jest w tym budżecie w ogóle wykonalne, bo amplitunery 15-kanałowe to gruuuuby pieniądz. Chodzi mi o kwestie techniczne procesora w tej zabawce.

Edytowano przez Butler
Napisano
49 minut temu, maciek72 napisał:

Kurcze , gdybym wiedział , że masz na zbyciu kilka $ , to podałbym swój numer konta. Blik , też przyjmę :)

Co Tobą pokierowało , że podjąłeś taki dziwny (?) krok ? 

To jak następnym razem chcesz pozbyć się gotówki , to wal śmiało. Na PW podam dane do przelewu:)

Mam już zestaw ampituner pioneer vsx lx 303 9.2  rozstawienie 5.1.4 w salonie saundbar ma być do sypialni stereo już też posiadam poprostu jestem ciekaw jak będzie to grało w porównaniu do ampitunera mam 14 dni na oddanie więc nie ma tragedii 

Napisano

Ale to jest ciekawe bo powiem Wam tylko u nas to działa w ten sposób.

Zamówiłem, kupiłem i WTEDY zapytam żeby uzyskać aprobatę mojego wyboru

Jakie to ma teraz znaczenie?

Podłącz i sprawdź i zagnij nas wszystkich :)

"Tak, jest super. Dzwiek jest potezny, moge na tym słuchac kina jak i słuchać muzyki jestem zadowolony "

• 2 weeks later...
Napisano

Apel do moderacji o usunięcie wątku , bo cały nasz świat audio/video został rozwalony wrogą siłą   - belką :)

Aby nikt nie powoływał się na te nikczemne wpisy :)

A , tak poważnie .

To można założyć osobny dział tylko Soundbar ? 

I raczej na początku listy tematycznej , bo widzę , że populacja wybrała , to ,, Coś ,, za wybitne osiągnięcie w świecie audio i mnóstwo ludzi idzie w tym kierunku :(