Sebastian kozlowski Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 Witam wszystkich czy ktoś posiada ten soundbar, właśnie zamówiłem i jestem ciekawy waszych opinii. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 Kurcze , gdybym wiedział , że masz na zbyciu kilka $ , to podałbym swój numer konta. Blik , też przyjmę Co Tobą pokierowało , że podjąłeś taki dziwny (?) krok ? To jak następnym razem chcesz pozbyć się gotówki , to wal śmiało. Na PW podam dane do przelewu:) 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 (edytowany) Nie no... @maciek72 daj spokój. Kupił, to kupił. Ja w sumie jestem ciekawy co sam autor będzie miał do powiedzenia. Na plus tej belki - surround są oddzielne. Samo oznaczenie 11.1.4 jednak mnie aż odrzuca. Ciekaw jestem czy dekodowanie aż tylu kanałów jest w tym budżecie w ogóle wykonalne, bo amplitunery 15-kanałowe to gruuuuby pieniądz. Chodzi mi o kwestie techniczne procesora w tej zabawce. Edytowano 11 stycznia 2023 przez Butler 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 Szkoda słów ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian kozlowski Napisano 11 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 49 minut temu, maciek72 napisał: Kurcze , gdybym wiedział , że masz na zbyciu kilka $ , to podałbym swój numer konta. Blik , też przyjmę Co Tobą pokierowało , że podjąłeś taki dziwny (?) krok ? To jak następnym razem chcesz pozbyć się gotówki , to wal śmiało. Na PW podam dane do przelewu:) Mam już zestaw ampituner pioneer vsx lx 303 9.2 rozstawienie 5.1.4 w salonie saundbar ma być do sypialni stereo już też posiadam poprostu jestem ciekaw jak będzie to grało w porównaniu do ampitunera mam 14 dni na oddanie więc nie ma tragedii Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 Soundbar do stereo ? Milcz i nie pogrąj się Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian kozlowski Napisano 11 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 (edytowany) 59 minut temu, maciek72 napisał: Soundbar do stereo ? Milcz i nie pogrąj się Zrozumiałeś wypowiedź posiadam stereo w osobnym pokoju kino domowe i w sypialni chce soundbar czego nie zrozumiałeś Edytowano 11 stycznia 2023 przez Sebastian kozlowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2023 Ale to jest ciekawe bo powiem Wam tylko u nas to działa w ten sposób. Zamówiłem, kupiłem i WTEDY zapytam żeby uzyskać aprobatę mojego wyboru Jakie to ma teraz znaczenie? Podłącz i sprawdź i zagnij nas wszystkich "Tak, jest super. Dzwiek jest potezny, moge na tym słuchac kina jak i słuchać muzyki jestem zadowolony " Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz8370 Napisano 13 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2023 23 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Ale to jest ciekawe bo powiem Wam tylko u nas to działa w ten sposób. To prawda. Gość prosi o opinie na temat konkretnego soundbara a musi czytac szereg postów, które są nie bardzo na temat. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 13 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2023 Magia forum. Nie może byc inaczej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeklbn Napisano 13 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2023 @Sebastian kozlowski, sprawdź też jak to gra w salonie. Jestem bardzo ciekawy tego odsłuchu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian kozlowski Napisano 13 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 stycznia 2023 47 minut temu, przemeklbn napisał: @Sebastian kozlowski, sprawdź też jak to gra w salonie. Jestem bardzo ciekawy tego odsłuchu. Tak zrobię i zobaczymy czy będzie lepszy od zestawu, który posiadam teraz . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cherubin1991 Napisano 23 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2023 No i jak ten soundbar? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian kozlowski Napisano 23 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 stycznia 2023 Właśnie dzisiaj przyjechał wieczorem albo jutro zdam relacje . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian kozlowski Napisano 23 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 stycznia 2023 3 godziny temu, Cherubin1991 napisał: No i jak ten soundbar? No to tak muzyka było wiadomo że kupa ale filmy efekty lepsze niż mój pioneer 9.2 rozmieszczenie 5.1.4 więc pioneer idzie do sypialni a w salonie zostaję saundbar . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 23 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2023 Jaki , to sounbar , który rozłożył tradycyjne 5.1.4 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2023 Dokładnie! Ten Samsung? Pokaż układ tego Twojego kina Pioneer i pokaż tego Soundbara. Bo powiem Ci że zawracasz rzeki teraz Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 24 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2023 Apel do moderacji o usunięcie wątku , bo cały nasz świat audio/video został rozwalony wrogą siłą - belką Aby nikt nie powoływał się na te nikczemne wpisy A , tak poważnie . To można założyć osobny dział tylko Soundbar ? I raczej na początku listy tematycznej , bo widzę , że populacja wybrała , to ,, Coś ,, za wybitne osiągnięcie w świecie audio i mnóstwo ludzi idzie w tym kierunku 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts