Skocz do zawartości

Bowers & Wilkins 702 S2/Signature - gdzie mogę odsłuchać?

Recommended Posts

Napisano

Cześć,

Koledzy, czy ktoś podpowie, gdzie mógłbym zrobić odsłuch tego konkretnego modelu B&W?

W większości salonów, które sprawdziłem mają już tylko nowszy model, a ja jestem zainteresowany konkretnie tym 702 S2/Signature. 

Pozdrawiam.

Napisano
3 godziny temu, Asia napisał:

Troszkę się chyba spóźniłeś: wygląda na to, że ostatnia para jako outlet jest w THF w Poznaniu przy ulicy Woźnej. Za to jaki cudny kolor ;).

https://www.tophifi.pl/oferty-specjalne/outlet/bowers-wilkins-702-signature-midnight-blue-metallic-outlet.html

bowers-wilkins-702-signature-midnight-bl

Śledztwo: 10/10 ;)

Właśnie dlatego, że wypatrzyłem te perełkę w Poznaniu w tym pięknym kolorze, szukam możliwości odsłuchu, żeby wiedzieć czy tego szukam i czy warto po nie jechać .

Niestety, ze względu na to że to oferta outletu, wysłać do innego salonu na odsłuch nie chcą :( A boje się że jak już poświęcę cały dzień i paliwo na taką wycieczkę, to kupię oczami pod wpływem emocji, a to kwota trochę za duża na taki ślepy strzał. 

Napisano

Nie martw się, może wcale nie grają tak jak lubisz 😁.

Poznań to piękne miasto, wybierz się z towarzystwem na weekend, posłuchaj w sobotę, przemyśl do poniedziałku 🙂.

Ale wiadomo - najlepsza ocena jest po wielu godzinach na własnej kanapie.

Jakbyś pojechał to wrzuć zdjęcia, czy na żywo są rzeczywiście takie ładne 🙂.

Napisano
20 godzin temu, Arturito napisał:

Cześć,

Koledzy, czy ktoś podpowie, gdzie mógłbym zrobić odsłuch tego konkretnego modelu B&W?

W większości salonów, które sprawdziłem mają już tylko nowszy model, a ja jestem zainteresowany konkretnie tym 702 S2/Signature. 

Pozdrawiam.

Jeśli mogę Ci coś podpowiedzieć to wrzuć je w koszyk na stronie internetowej, zamów i nech Ci przyślą.
Będzie to sprzedaż internetowa, więc będziesz mieć możliwość zwrotu do dwóch tygodni, bez podawania konkretnej przyczyny (np. dlatego , że Ci się jednak nie spodobały).

Ajj sorry. Teraz się dopatrzyłem, że jest info 'tylko w salonach'...