Martinez732 Napisano 19 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2023 Cześć! Potrzebuję porady. Buduje swój nowy zestaw stereo i wybrałem wzmacniacz m2si. Prosze o propozycję kolumn do niego do 5 tys. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 20 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 Jaśniejsze, szybsze. Jakiej wielkości masz pomieszczenie? To dobrze gra z Acustic energy, Monitor Audio Bronze / Silver , Triangle, Magnat, Heco Revolution, QAcustic 3050i, O jej jest tego sporo. Co skłoniło Cie do wyboru M2si? Z czym go słuchałeś? Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez732 Napisano 20 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 Pomieszczenie otwarte z aneksem 25m. Granie z dobrym basem i średnica i zaokraglona góra. Nie słuchałem go tylko sie sugeruje testami. Wiem, że musze tego posłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 20 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 Bardzo dobry wybór wzmacniacza. W podanym budżecie możemy znaleźć wiele ciekawych pomysłów. Na pewno spójrz na Kef Q950, z oferty Monitor Audio sugerowałbym model Bronze 500, jeśli lubisz dobry bas i trochę swobody szczególnie w górnych rejestrach, posłuchaj także Focal Chora 826, chociaż wydaje mi się, że najlepiej sprawdzą się kolumny Pylon Audio Diamond 25. Niestety to znacznie droższa konstrukcja, ale warta przemyślenia. Serdecznie zapraszam do naszego salonu na odsłuchy, porównania oraz oczywiście indywidualne wyceny dla forumowicza. W wolnej chwili zapraszam na nasz kanał YouTube, na którym prezentujemy wiele urządzeń i kolumn. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez732 Napisano 20 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 Co powiesz na saphiry 31 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts