pertok Napisano 21 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2023 (edytowany) Witam, szukam zestawu stereo (same głośniki podstawkowe albo w połączeniu ze wzmacniaczem/amplitunerem) do salonu 25m2 w cenie do 2 tysięcy, celuję w nowy sprzęt. Funkcje jakie potrzebuję: - AirPlay - Spotify - HDMI arc Przeznaczenie - 60% muzyka (różne gatunki, głównie wokalne), 40% filmy (Netflix) Myślałem nad tym żeby trochę dołożyć i kupić Audio Pro A28, ale w wielu miejscach czytałem że nie są warte swojej ceny. Prośba o jakieś propozycje, będę bardzo wdzięczny. Edytowano 21 stycznia 2023 przez pertok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pertok Napisano 22 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 stycznia 2023 A w kwocie do 3000zł? Coś polecicie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 22 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2023 Z hdmi? Raczej bez szans. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 22 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2023 1 godzinę temu, pertok napisał: A w kwocie do 3000zł? Coś polecicie? Proponuję SMSL A6 plus Emotiva Airmotiv B1, których jestem od niedawna posiadaczem i które sa rewelacyjne w stosunku do ceny. Całość po negocjakcjach powinienieś zamknąć w 3 tysiacach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2023 Za mały budżet, za duże oczekiwania. Poczytaj to forum to się wyleczysz z audio Pro. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts